+++ Σήμερα Τετάρτη 28 Ιανουαρίου στις 6.00μ.μ. θα τελεσθεί στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής, η ακολουθία του εσπερινού και το Μυστήριο του Ιερού ευχελαίου .Ακολουθεί ομιλία στο Αρχονταρίκι από τον π.Εφραίμ Παναούση .+++ +Συνεχίζονται κάθε Πέμπτη στις 5.30μ.μ. οι εσπερινές ομιλίες που πραγματοποιούνται στον Σύνδεσμο Αγάπης ο Ιερός Χρυσόστομος στην οδό Πυργοτέλους 3α στο Παγκράτι. από τον π.Εφραίμ Παναούση .Το φετινό θέμα των ομιλιών αφορά στην ανάλυση και ερμηνεία των πράξεων των Αποστόλων (μέρος Β).Στις 5.30μ.μ. θα τελείται η ακολουθία του εσπερινού θα ακολουθεί η εσπερινή ομιλία .++ Δημιουργώντας μικρές αποστολές αγάπης σε οικογένειες θα θέλαμε ,αν μπορούσατε να συνδράμετε και εσείς .Αυτήν την περίοδο στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής χρειαζόμαστε :Χαρτιά (ρολλά) κουζίνας και χαρτιά υγείας .Μπορείτε να τα παραδώσετε στους π.Εφραίμ και π.Παίσιο +++Το κατηχητικό σχολείο στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής συνεχίζει τη λειτουργία του μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας . Αξίζει να σημειώσουμε πως κάθε Κυριακή μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας λειτουργεί κατηχητικό σχολείο για μικρά παιδιά προσχολικής ηλικίας και πρώτων τάξεων του Δημοτικού σχολείου,με πολλά παιχνίδια,τραγούδια και υπέροχες κατασκευές και πάνω από όλα συνάντηση με το Χριστό και νέους φίλους .Σας περιμένουμε.!!

Διαβάστε σήμερα..

"

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Ιεραποστολή: σημαντική όσο το νερό!



Την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στις 7.30μ.μ. και στο πλαίσιο του προγράμματος "ενορία εν δράσει" του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς οι εθελοντές της 5ης αποστολής της Μονής μας στην Ουγκάντα, θα καταθέσουν τις προσωπικές τους εμπειρίες και μαρτυρίες από τη χώρα, ενώ θα παρουσιαστεί πλούσιο φωτογραφικό και κινηματογραφικό υλικό.

Στο τέλος της εκδηλώσεως θα πραγματοποιηθεί φιλανθρωπικό Αφρικάνικο παζάρι με είδη που δημιουργούν οι Ορθόδοξοι αδελφοί μας από την Ουγκάντα, με σκοπό την ενίσχυση της Ιεραποστολής ενώ θα διατεθούν και κουμπαράδες της Ιεραποστολής για όσους θα ήθελαν να βοηθήσουν και με αυτόν τον τρόπο.
Οι κουμπαράδες θα μαζευτούν τον Ιούνιο του 2017, όταν -πρώτα ο Θεός- η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής θα πραγματοποιήσει την 6η αποστολή στην Ουγκάντα.
Σας περιμένουμε με χαρά.
Recommended Post Slide Out For Blogger