Τιμή σε εσάς...

Τιμή σε εσάς...
Τιμή σε εσάς που πέσατε στης νίκης τον αγώνα
και καθεμιά απ’ το αίμα σας που χύσατε σταγόνα..
τη λευτεριά θεμέλιωσε και την χαιρόμαστε όλοι.
Ποτέ σας δεν δειλιάσατε στου βάρβαρου το βόλι
και στήσατε στα στήθη σας ατσάλινη ασπίδα
και δώσατε ελεύθερη σαν πρώτα την Πατρίδα!!!

Στην Παναγία των Ναυμάχων..

Στην Παναγία των Ναυμάχων..
Προσκυνηματική εξόρμηση συμμετοχή σε Ιερά αγρυπνία.Μάθετε περισσότερα.Κάντε κλικ στην εικόνα

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Την Τρίτη 24 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί προσκυνηματική εξόρμηση από την Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ταμπουρίων στον Πειραιά, όπου θα προσκυνήσουμε την εικόνα της Παναγίας της Φανερωμένης ( των Ναυμάχων) και θα παραμείνουμε στην Ιερά Αγρυπνία που θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό . Αναχώρηση με πούλμαν από την Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στις 8.30μ.μ. και επιστροφή στην Ιερά Μονή περίπου στις 2.00π.μ.Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 2295022228.

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 10.15π.μ. και μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα βρεθούμε στο αρχονταρίκι για να θυμηθούμε στιγμές από το έπος του 1940 και να τραγουδήσουμε μαζί τραγούδια της Σοφίας Βέμπο ,τα τραγούδια της Νίκης.Μία ζεστή ευκαιρία για να πούμε τα ΟΧΙ του σήμερα...

Διαβάστε σήμερα..

"

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016

Mία εκδήλωση «από καρδιάς»Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου η παρουσίαση της 5ης αποστολής στην Ουγκάντα που πραγματοποίησε η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής,με τίτλο : "Ιεραποστολή : τόσο σημαντική όσο το νερό" στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «ενορία εν δράσει» του Ιερού Ναού Ευαγγελστρίας Πειραιώς.
Στο ξεκίνημα της εκδηλώσεως αναφερθήκαμε στο πλαίσιο μέσα στο οποίο κινηθήκαμε στην πέμπτη αποστολή μας,κάνοντας μία απλή  και περιεκτική αναφορά σε παλαιά προγράμματα που συνεχίσθηκαν και σε καινούργια που ξεκίνησαν φέτος.
Προβολή φωτογραφιών και βίντεο ομόρφηνε την εκδήλωσή μας ,ενώ στη συνέχεια το λόγο πήραν οι εθελοντές που ζωντάνεψαν με τις προσωπικές εμπειρίες και  την φετινή μας εκδήλωση.
Αρκετοί άνθρωποι παρακολούθησαν με αγάπη  και ενδιαφέρον πραγματικό την εκδήλωσή μας .
Ευχαριστούμε «από καρδιάς» την ενορία της Ευαγγελίστριας Πειραιά που κάθε χρόνο ζεστά και φιλόξενα, μας ανοίγει το αρχονταρίκι της καρδιάς της ,για να μοιραστούμε τις εμπειρίες και τις εικόνες από την Αφρική και την αγαπημένη Ουγκάντα.
Ο Θεός να ευλογεί και να αγιάζει όσους με αγάπη διακονούν και προσφέρουν στον φιλανθρωπικό και ιεραποστολικό αμπελώνα του Χριστού.
Recommended Post Slide Out For Blogger