Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

.

7η Αποστολή στην Ουγκάντα-από χώμα και όνειρα

7η Αποστολή στην Ουγκάντα-από χώμα και όνειρα
Ιούλιος Αύγουστος 2018.Μάθετε περισσότερα.Κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016

Mία εκδήλωση «από καρδιάς»Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου η παρουσίαση της 5ης αποστολής στην Ουγκάντα που πραγματοποίησε η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής,με τίτλο : "Ιεραποστολή : τόσο σημαντική όσο το νερό" στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «ενορία εν δράσει» του Ιερού Ναού Ευαγγελστρίας Πειραιώς.
Στο ξεκίνημα της εκδηλώσεως αναφερθήκαμε στο πλαίσιο μέσα στο οποίο κινηθήκαμε στην πέμπτη αποστολή μας,κάνοντας μία απλή  και περιεκτική αναφορά σε παλαιά προγράμματα που συνεχίσθηκαν και σε καινούργια που ξεκίνησαν φέτος.
Προβολή φωτογραφιών και βίντεο ομόρφηνε την εκδήλωσή μας ,ενώ στη συνέχεια το λόγο πήραν οι εθελοντές που ζωντάνεψαν με τις προσωπικές εμπειρίες και  την φετινή μας εκδήλωση.
Αρκετοί άνθρωποι παρακολούθησαν με αγάπη  και ενδιαφέρον πραγματικό την εκδήλωσή μας .
Ευχαριστούμε «από καρδιάς» την ενορία της Ευαγγελίστριας Πειραιά που κάθε χρόνο ζεστά και φιλόξενα, μας ανοίγει το αρχονταρίκι της καρδιάς της ,για να μοιραστούμε τις εμπειρίες και τις εικόνες από την Αφρική και την αγαπημένη Ουγκάντα.
Ο Θεός να ευλογεί και να αγιάζει όσους με αγάπη διακονούν και προσφέρουν στον φιλανθρωπικό και ιεραποστολικό αμπελώνα του Χριστού.
Recommended Post Slide Out For Blogger