Αν οι πολλοί επιμένουν να ξυπνήσεις .. εσύ μη σταματάς να ονειρεύεσαι..
Στην καρδιά της Αφρικής,στην Ουγκάντα,για έκτη χρονιά, μερικά όνειρα γίνονται πράξη.
Κάθε καλοκαίρι η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής διοργανώνει αποστολή στην Αφρικανική χώρα της Ουγκάντας.Για έκτη συνεχή προσπαθούμε για δύο μήνες από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο ,να βοηθήσουμε όπως και όσο μπορούμε στον ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό Αμπελώνα της χώρας.Στη λατρεία ,στην κατήχηση ,στις βαπτίσεις ,στα Ιατρεία,στην κατασκήνωση,στις Ιεραποστολικές εξορμήσεις.
Γιατί η ιεραποστολή είναι σημαντική όσο το νερό!
Mε τη δική σας βοήθεια ,η προσπάθειά μας συνεχίζεται
Εθνική τράπεζα : 656/201115-86
IBAΝ : 3301106560000065620111586
στο όνομα του ιερέως της αποστολής μας
George Nyombi
Ευχαριστούμε " από καρδιάς " πολύ.Ο Θεός να σας ευλογεί.

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Αύριο 20 Αυγούστου ξεκινά η Χριστιανούπολη 2017 στην Ουγκάντα.
Η 5η ορθόδοξη κατασκήνωση στο χωριό Λουγκουζί.Η αποστολή μας συνεχίζεται και οργανώνεται από ομάδα εθελοντών.Ενημερωθείτε για τη δραστηριότητά μας.Ενισχύστε την προσπάθειά μας.Ευχηθείτε!!

Από το μπλοκ των εκδόσεων Χρυσοπηγή θα έχετε συνεχή ενημέρωση για την πορεία και εξέλιξη και της φετεινής μας αποστολής( της έκτης στη σειρά) της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στην Ουγκάντα.Με την προσευχή σας είστε εδώ!!

Ξεκινά αύριο η κατασκήνωσή μας.!! Χριστιανούπολη 2017

Ξεκινά αύριο η κατασκήνωσή μας.!! Χριστιανούπολη 2017
5η Ορθόδοξη κατασκήνωση ενορίας Αγίου Σπυρίδωνος Λουγκουζί Ουγκάντας.Μάθετε περισσότερα.κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016

Προσκυνηματική εκδρομή στην Αίγινα. ( φωτογραφίες)Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου είχαμε την ευκαιρία 50 προσκυνητές από την Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγή Πολυδενδρίου Αττικής,να επισκεφθούμε το Ιερό νησί της Αίγινας. Νωρίς του Σαββάτου επισκεφθήκαμε  το παλαιό μοναστήρι της Χρυσολεόντισσας,τον Άγιο Νεκτάριο, προκυνήσαμε στο παλαιό μοναστήρι ,τον τάφο,το κελλί και τους γύρω ευλογημένους τόπους και κατεβήκαμε στον μεγάλο Ναό.Αφού τελέσαμε την Ιερά Παράκληση του Αγίου, προσκυνήσαμε και εκεί ,και κατευθυνθήκαμε στην Μονή του Αγίου Μηνά όπου γευθήκαμε την αγάπη και τη φιλοξενία των μοναζουσών. .Ολοκληρώσαμε αργά το απόγευμα το προσκύνημα μας, επιστρέφοντας ευλογημένα .Μακάρι ο Θεός να μας ανταμώνει σε τέτοιες όμορφες και ευλογημένες ιερές εξορμήσεις που όπως έλεγε ο Άγιος Παίσιος γεμίζουν τις πνευματικές μας μπαταρίες.


Recommended Post Slide Out For Blogger