Αν οι πολλοί επιμένουν να ξυπνήσεις .. εσύ μη σταματάς να ονειρεύεσαι..
Στην καρδιά της Αφρικής,στην Ουγκάντα,για έκτη χρονιά, μερικά όνειρα γίνονται πράξη.
Κάθε καλοκαίρι η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής διοργανώνει αποστολή στην Αφρικανική χώρα της Ουγκάντας.Για έκτη συνεχή προσπαθούμε για δύο μήνες από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο ,να βοηθήσουμε όπως και όσο μπορούμε στον ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό Αμπελώνα της χώρας.Στη λατρεία ,στην κατήχηση ,στις βαπτίσεις ,στα Ιατρεία,στην κατασκήνωση,στις Ιεραποστολικές εξορμήσεις.
Γιατί η ιεραποστολή είναι σημαντική όσο το νερό!
Mε τη δική σας βοήθεια ,η προσπάθειά μας συνεχίζεται
Εθνική τράπεζα : 656/201115-86
IBAΝ : 3301106560000065620111586
στο όνομα του ιερέως της αποστολής μας
George Nyombi
Ευχαριστούμε " από καρδιάς " πολύ.Ο Θεός να σας ευλογεί.

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες
.
Καλή Παναγιά....

Η αποστολή μας στην Ουγκάντα συνεχίζεται και διανύει ήδη το δεύτερο μήνα !!
Ξεκίνησε τη δραστηριότητά της η δεύτερη ομάδα που αποτελείται από φοιτητές .Ευχηθείτε!!

Από το μπλοκ των εκδόσεων Χρυσοπηγή θα έχετε συνεχή ενημέρωση για την πορεία και εξέλιξη και της φετεινής μας αποστολής( της έκτης στη σειρά) της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στην Ουγκάντα.Με την προσευχή σας είστε εδώ!!

Χριστιανούπολη 2017 5η Ορθόδοξη κατασκήνωση ενορίας Αγίου Σπυρίδωνος Λουγκουζί Ουγκάντας

Χριστιανούπολη 2017 5η Ορθόδοξη κατασκήνωση ενορίας Αγίου Σπυρίδωνος Λουγκουζί Ουγκάντας
Μάθετε περισσότερα.κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016

Ένα ευχάριστο ξάφνιασμα : φιλοξενία και παρουσίαση της «Γαλιλαίας» στο Αρχονταρίκι μας .


Μας ευαισθητοποίησε ,μας έκανε να προβληματιστούμε να θέλουμε να δραστηριοποιηθούμε, να βοηθήσουμε ,να ζητήσουμε τα πως και τα γιατί αυτής της δράσης.
Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στο αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής, ζήσαμε μία ευχάριστη έκλπηξη .Μαζί μας ήταν η κ.Καρολίνα Λως υπεύθυνη της εθελοντκής ομάδος της ανακουφιστικής φροντίδας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής .Η κ.Καρολίνα Λως μας μετέφερε το παλμό και τη δραστηριότητα αυτής της ομάδος που δραστηριοποιείται στο χώρο του ανθρωπίνου πόνου.Με λόγο μεστό και ανθρώπινο μας παρουσίασε το όραμα του σεβασμιτάτου μητροπολίτου Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.Νικολάου που με τη βοήθεια των συναργατών και εθελοντών παίρνει σάρκα και οστά εδώ και πέντε χρόνια.

Η προβολή σχετικού βίντεο μας παρουσίασε τη δραστηριότητα της ανακουφιστικής φροντίδας και μας συγκίνησε.

Μας ευαισθητοποίησε ,μας έκανε να προβληματιστούμε να θέλουμε να, δραστηριοποιηθούμε, να βοηθήσουμε ννα ζητήσουμε τα πως και τα γιατί αυτής της δράσης.
Ευχαριστούμε την κ,Καρολίνα Λως για τη σημερινή της παρουσία .Ο Θεός να ευλογεί αυτούς τους αγγέλους της ελπίδας στο δύσκολο χώρο του ανθρώπινου πόνου.Ευχαριστούμε από καρδιάς και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσογαίας κ.Νικόλαο για την έμπνευση και δημιουργία αυτής της ιδιαίτερης φιλανθρωπικής δραστηριότητος..


  Recommended Post Slide Out For Blogger