Τιμή σε εσάς...

Τιμή σε εσάς...
Τιμή σε εσάς που πέσατε στης νίκης τον αγώνα
και καθεμιά απ’ το αίμα σας που χύσατε σταγόνα..
τη λευτεριά θεμέλιωσε και την χαιρόμαστε όλοι.
Ποτέ σας δεν δειλιάσατε στου βάρβαρου το βόλι
και στήσατε στα στήθη σας ατσάλινη ασπίδα
και δώσατε ελεύθερη σαν πρώτα την Πατρίδα!!!

Με το χαμόγελο στα χείλη ...

Με το χαμόγελο στα χείλη ...
Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 10.15π.μ. Κάντε κλικ στην εικόνα

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Η παλαιοχριστιανική Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου θα τελεστεί αύριο Σάββατο 21 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 7.30.π.μ.

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 10.15π.μ. και μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα βρεθούμε στο αρχονταρίκι για να θυμηθούμε στιγμές από το έπος του 1940 και να τραγουδήσουμε μαζί τραγούδια της Σοφίας Βέμπο ,τα τραγούδια της Νίκης.Μία ζεστή ευκαιρία για να πούμε τα ΟΧΙ του σήμερα...

Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016

Ένα ευχάριστο ξάφνιασμα : φιλοξενία και παρουσίαση της «Γαλιλαίας» στο Αρχονταρίκι μας .


Μας ευαισθητοποίησε ,μας έκανε να προβληματιστούμε να θέλουμε να δραστηριοποιηθούμε, να βοηθήσουμε ,να ζητήσουμε τα πως και τα γιατί αυτής της δράσης.
Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στο αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής, ζήσαμε μία ευχάριστη έκλπηξη .Μαζί μας ήταν η κ.Καρολίνα Λως υπεύθυνη της εθελοντκής ομάδος της ανακουφιστικής φροντίδας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής .Η κ.Καρολίνα Λως μας μετέφερε το παλμό και τη δραστηριότητα αυτής της ομάδος που δραστηριοποιείται στο χώρο του ανθρωπίνου πόνου.Με λόγο μεστό και ανθρώπινο μας παρουσίασε το όραμα του σεβασμιτάτου μητροπολίτου Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.Νικολάου που με τη βοήθεια των συναργατών και εθελοντών παίρνει σάρκα και οστά εδώ και πέντε χρόνια.

Η προβολή σχετικού βίντεο μας παρουσίασε τη δραστηριότητα της ανακουφιστικής φροντίδας και μας συγκίνησε.

Μας ευαισθητοποίησε ,μας έκανε να προβληματιστούμε να θέλουμε να, δραστηριοποιηθούμε, να βοηθήσουμε ννα ζητήσουμε τα πως και τα γιατί αυτής της δράσης.
Ευχαριστούμε την κ,Καρολίνα Λως για τη σημερινή της παρουσία .Ο Θεός να ευλογεί αυτούς τους αγγέλους της ελπίδας στο δύσκολο χώρο του ανθρώπινου πόνου.Ευχαριστούμε από καρδιάς και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσογαίας κ.Νικόλαο για την έμπνευση και δημιουργία αυτής της ιδιαίτερης φιλανθρωπικής δραστηριότητος..


  Recommended Post Slide Out For Blogger