"Ιεραποστολή : Αυτός ο κόσμος μπορεί να αλλάξει."
Την Κυριακή 24 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής θα προβληθεί ένα ωριαίο ντοκυμαντέρ με θέμα την Ιεραποστολή μας στην Ουγκάντα.Σενάριο -κείμενα- σχεδιασμός : Χριστίνα Σεφερλή.
Φωτογραφία -Βίντεο :Γιώργος Αγγελόπουλος.
Πρόκειται για ένα αφιέρωμα στην περυσινή μας ιεραποστολική μας δραστηριότητα ( 2017) στην Ουγκάντα,με χρώματα,εικόνες και ελπίδα από τις δραστηριότητες των ομάδων των εθελοντών που και φέτος διακόνησαν στην Ιεραποστολή μας.Μιλούν στην κάμερα οι ίδιοι οι εθελοντές ,Ιερείς της ιεραποστολής μας ,πιστοί αλλά και νέοι από την ενορία του Αγίου Σπυρίδωνος του Λουγκουζί.Παρουσιάζονται οι δράσεις,οι προσδοκίες ,τα όνειρα για τη συνέχεια και την εξέλιξη της Ιεραποστολής.Η παρουσία σας είναι σημαντική και δίνει θάρος σε αυτούς που εργάζονται και σε αυτούς που πιστεύουν πως η Ιεραποστολή μπορεί να αλλάξει τον κόσμο.Σας περιμένουμε.

7η Αποστολή στην Ουγκάντα-από χώμα και όνειρα

7η Αποστολή στην Ουγκάντα-από χώμα και όνειρα
Ιούλιος Αύγουστος 2018.Μάθετε περισσότερα.Κάντε κλικ στην εικόνα

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

.

Διαβάστε σήμερα..

"

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016

Προσκύνημα στην Παναγία την Εκατονταπυλιανή.Την Τρίτη 18 Οκτωβρίου  θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ταμπουρίων, Ιερά Αγρυπνία ,με την ευκαιρία της ελεύσεως στον Ναό της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής.Για το σκοπό αυτό η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής  Πολυδενδρίου Αττικής,πραγματοποιεί Ιερό προσκύνημα στον Ιερό Ναό, με σκοπό το προσκύνημα της Ιεράς Εικόνος και της συμμετοχής μας στην Ιερά Αγρυπνία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην ακολουθία θα ψάλλουν  Ορθόδοξοι φοιτητές από την Ουγκάντα,ενώ η Θεία Λειτουργία θα τελεστεί στα Ελληνικά και τα Ουγκαντέζικα.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα της προσκυνηματικής εξόρμησης ,αναχωρούμε από την Ιερά Μονή στις 7.45μ.μ. και επιστρέφουμε στην Ιερά Μονή στις 2.00π.μ.
Δηλώσεις συμμετοχής : Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής.Τηλ.2295022228
Τιμή συμμετοχής 10 ευρώ
Recommended Post Slide Out For Blogger