Αν οι πολλοί επιμένουν να ξυπνήσεις .. εσύ μη σταματάς να ονειρεύεσαι..
Στην καρδιά της Αφρικής,στην Ουγκάντα,για έκτη χρονιά, μερικά όνειρα γίνονται πράξη.
Κάθε καλοκαίρι η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής διοργανώνει αποστολή στην Αφρικανική χώρα της Ουγκάντας.Για έκτη συνεχή προσπαθούμε για δύο μήνες από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο ,να βοηθήσουμε όπως και όσο μπορούμε στον ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό Αμπελώνα της χώρας.Στη λατρεία ,στην κατήχηση ,στις βαπτίσεις ,στα Ιατρεία,στην κατασκήνωση,στις Ιεραποστολικές εξορμήσεις.
Γιατί η ιεραποστολή είναι σημαντική όσο το νερό!
Mε τη δική σας βοήθεια ,η προσπάθειά μας συνεχίζεται
Εθνική τράπεζα : 656/201115-86
IBAΝ : 3301106560000065620111586
στο όνομα του ιερέως της αποστολής μας
George Nyombi
Ευχαριστούμε " από καρδιάς " πολύ.Ο Θεός να σας ευλογεί.

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες
.
Καλή Παναγιά....

Η αποστολή μας στην Ουγκάντα συνεχίζεται και διανύει ήδη το δεύτερο μήνα !!
Ξεκίνησε τη δραστηριότητά της η δεύτερη ομάδα που αποτελείται από φοιτητές .Ευχηθείτε!!

Από το μπλοκ των εκδόσεων Χρυσοπηγή θα έχετε συνεχή ενημέρωση για την πορεία και εξέλιξη και της φετεινής μας αποστολής( της έκτης στη σειρά) της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στην Ουγκάντα.Με την προσευχή σας είστε εδώ!!

To Λουγκουζάκι μας μεγαλώνει..ολοκληρώνεται

To Λουγκουζάκι μας μεγαλώνει..ολοκληρώνεται
το Δημοτικό μας σχολείο στο Λουγκουζί της Ουγκάντας.Μάθετε περισσότερα.Κοινοποιήστε το .Βοηθείστε.Κάντε κλικ στην εικόνα.

Διαβάστε σήμερα..

"

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016

Χιλιάδες λαού στην υποδοχή της Κυράς του Αιγαίου Πελάγους ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΠΥΛΙΑΝΗΣ


Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση υποδεχθήκαμε σήμερα το απόγευμα Κυριακή 16 Οκτωβρίου στο λιμάνι του Πειραιά την Κυρά του Αιγαίου Πελάγους την Παναγία Εκατονταπυλιανή με την ΤΠΚ "ΜΠΛΕΣΣΑΣ" του Πολεμικού μας Ναυτικού από το νησί της, την Πάρο. 
Πλήθος λαού είχε κατακλύσει από νωρίς το λιμάνι του Πειραιά ανέμενοντας με προσμονή  τον ερχομό της.
Είναι ανθρωπίνως αδύνατο να μπορέσουμε να περιγράψουμε σε λίγες γραμμές τις μοναδικές και ανεπανάληπτες στιγμές που ζήσαμε σήμερα όλοι μας. Η συμμετοχή του πιστού λαού από την πόλη του Πειραιά και όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής ξεπέρασε κάθε προσδοκία εκφράζοντας την αγάπη προς το πρόσωπο της Παναγίας μας, την μάνα της ορθοδοξίας και του Ελληνισμού.
Πηγή : Ενοριακή ζωή
Η Παναγία συνοδευόμενη από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Παροναξίας κ.κ.Καλλίνικο, τον Έπαρχο Πάρου και τον Δήμαρχο Πάρου  κατέφθασε στο λιμάνι του Πειραία εν μέσω κοδωνοκρουσιών και συριγμών από τα ελλιμενισμένα πλοία, την οποία υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ.Σεραφείμ. Τιμές απέδωσαν η μπάντα και ένοπλο τιμητικό άγημα του Λιμενικού Σώματος. Μετά από δέηση που τελέστηκε εντός του λιμένα η Παναγία ξεκίνησε προς το Ιερό μας Ναό πλαισιωμένη από την Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά, πολυπληθές κλιμάκιο από τμήματων εθελεντων και εθελοντριών Σαμαρειτών Διασωστών του τοπικού τμήματος Πειραιά, κυκλαδίτικους τοπικούς συλλόγους, τα σχολεία της ενορίας μας του, τη μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος και τα παιδιά των κατηχητικών σχολείων της ενορίας μας. Η εικόνα μεταφέρθηκε με ειδικά διαμορφωμένο όχημα του Πυροσβεστικού Σώματος. Το γεγόνος καλύφθηκε από ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και αναμεταδόθηκε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η Παναγία θα παραμείνει στον Ιερό μας Ναό μέχρι την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου. Ο Ιερός Ναός θα παραμένει ανοιχτός όλο το εικοσιτετράωρο.
Καθημερινά θα τελούνται:
07:00 Όρθρος Θεία Λειτουργία
12:00 Ιερά Παράκλησις
18:00 Εσπερινός - Ιερά Παράκλησις
19:00 Πνευματική Ομιλία
21:30 Ιερά Αγρυπνία

 Περισσότερες φωτογραφίες
Recommended Post Slide Out For Blogger