Τιμή σε εσάς...

Τιμή σε εσάς...
Τιμή σε εσάς που πέσατε στης νίκης τον αγώνα
και καθεμιά απ’ το αίμα σας που χύσατε σταγόνα..
τη λευτεριά θεμέλιωσε και την χαιρόμαστε όλοι.
Ποτέ σας δεν δειλιάσατε στου βάρβαρου το βόλι
και στήσατε στα στήθη σας ατσάλινη ασπίδα
και δώσατε ελεύθερη σαν πρώτα την Πατρίδα!!!

Στην Παναγία των Ναυμάχων..

Στην Παναγία των Ναυμάχων..
Προσκυνηματική εξόρμηση συμμετοχή σε Ιερά αγρυπνία.Μάθετε περισσότερα.Κάντε κλικ στην εικόνα

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Την Τρίτη 24 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί προσκυνηματική εξόρμηση από την Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ταμπουρίων στον Πειραιά, όπου θα προσκυνήσουμε την εικόνα της Παναγίας της Φανερωμένης ( των Ναυμάχων) και θα παραμείνουμε στην Ιερά Αγρυπνία που θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό . Αναχώρηση με πούλμαν από την Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στις 8.30μ.μ. και επιστροφή στην Ιερά Μονή περίπου στις 2.00π.μ.Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 2295022228.

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 10.15π.μ. και μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα βρεθούμε στο αρχονταρίκι για να θυμηθούμε στιγμές από το έπος του 1940 και να τραγουδήσουμε μαζί τραγούδια της Σοφίας Βέμπο ,τα τραγούδια της Νίκης.Μία ζεστή ευκαιρία για να πούμε τα ΟΧΙ του σήμερα...

Διαβάστε σήμερα..

"

Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016

Προσκύνημα στην Παναγία την Εκατονταπυλιανή.


Την Τρίτη 18 Οκτωβρίου  θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ταμπουρίων, Ιερά Αγρυπνία ,με την ευκαιρία της ελεύσεως στον Ναό της Ιεράς Εικόνος
 της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής.
Για το σκοπό αυτό η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής  Πολυδενδρίου Αττικής,πραγματοποιεί Ιερό προσκύνημα στον Ιερό Ναό, με σκοπό το προσκύνημα της Ιεράς Εικόνος και της συμμετοχής μας στην Ιερά Αγρυπνία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην ακολουθία θα ψάλλουν  Ορθόδοξοι φοιτητές από την Ουγκάντα,ενώ η Θεία Λειτουργία θα τελεστεί στα Ελληνικά και τα Ουγκαντέζικα.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα της προσκυνηματικής εξόρμησης ,αναχωρούμε από την Ιερά Μονή στις 7.45μ.μ. και επιστρέφουμε στην Ιερά Μονή στις 2.00π.μ.
Δηλώσεις συμμετοχής : Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής.Τηλ.2295022228
Τιμή συμμετοχής 10 ευρώ
Recommended Post Slide Out For Blogger