Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Σήμερα Πέμπτη 19 Οκτωβρίου στις 7.30μ.μ. θα πραγματοποιηθεί εσπερινή ομιλία στον Σύνδεσμο Αγάπης "ο Ιερός Χρυσόστομος" που βρίσκεται στην οδό Πυργοτέλους 3α στο Παγκράτι .
Στις 6.45μ.μ. θα τελεσθεί η ακολουθία του εσπερινού και στη συνέχεια η ομιλία.Το κεντρικό θέμα της ιεραποστολικής χρονιάς αφορά στην ανάλυση και ερμηνεία των θαυμάτων του Κυρίου.

Η παλαιοχριστιανική Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου θα τελεστεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 7.30.π.μ.

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 10.15π.μ. και μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα βρεθούμε στο αρχονταρίκι για να θυμηθούμε στιγμές από το έπος του 1940 και να τραγουδήσουμε μαζί τραγούδια της Σοφίας Βέμπο ,τα τραγούδια της Νίκης.Μία ζεστή ευκαιρία για να πούμε τα ΟΧΙ του σήμερα...

Με το χαμόγελο στα χείλη ...

Με το χαμόγελο στα χείλη ...
Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 10.15π.μ. Κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016

Προσκύνημα στην Παναγία την Εκατονταπυλιανή.Την Τρίτη 18 Οκτωβρίου  θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ταμπουρίων, Ιερά Αγρυπνία ,με την ευκαιρία της ελεύσεως στον Ναό της Ιεράς Εικόνος
 της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής.
Για το σκοπό αυτό η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής  Πολυδενδρίου Αττικής,πραγματοποιεί Ιερό προσκύνημα στον Ιερό Ναό, με σκοπό το προσκύνημα της Ιεράς Εικόνος και της συμμετοχής μας στην Ιερά Αγρυπνία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην ακολουθία θα ψάλλουν  Ορθόδοξοι φοιτητές από την Ουγκάντα,ενώ η Θεία Λειτουργία θα τελεστεί στα Ελληνικά και τα Ουγκαντέζικα.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα της προσκυνηματικής εξόρμησης ,αναχωρούμε από την Ιερά Μονή στις 7.45μ.μ. και επιστρέφουμε στην Ιερά Μονή στις 2.00π.μ.
Δηλώσεις συμμετοχής : Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής.Τηλ.2295022228
Τιμή συμμετοχής 10 ευρώ
Recommended Post Slide Out For Blogger