Αν οι πολλοί επιμένουν να ξυπνήσεις .. εσύ μη σταματάς να ονειρεύεσαι..
Στην καρδιά της Αφρικής,στην Ουγκάντα,για έκτη χρονιά, μερικά όνειρα γίνονται πράξη.
Κάθε καλοκαίρι η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής διοργανώνει αποστολή στην Αφρικανική χώρα της Ουγκάντας.Για έκτη συνεχή προσπαθούμε για δύο μήνες από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο ,να βοηθήσουμε όπως και όσο μπορούμε στον ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό Αμπελώνα της χώρας.Στη λατρεία ,στην κατήχηση ,στις βαπτίσεις ,στα Ιατρεία,στην κατασκήνωση,στις Ιεραποστολικές εξορμήσεις.
Γιατί η ιεραποστολή είναι σημαντική όσο το νερό!
Mε τη δική σας βοήθεια ,η προσπάθειά μας συνεχίζεται
Εθνική τράπεζα : 656/201115-86
IBAΝ : 3301106560000065620111586
στο όνομα του ιερέως της αποστολής μας
George Nyombi
Ευχαριστούμε " από καρδιάς " πολύ.Ο Θεός να σας ευλογεί.

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Αύριο 20 Αυγούστου ξεκινά η Χριστιανούπολη 2017 στην Ουγκάντα.
Η 5η ορθόδοξη κατασκήνωση στο χωριό Λουγκουζί.Η αποστολή μας συνεχίζεται και οργανώνεται από ομάδα εθελοντών.Ενημερωθείτε για τη δραστηριότητά μας.Ενισχύστε την προσπάθειά μας.Ευχηθείτε!!

Από το μπλοκ των εκδόσεων Χρυσοπηγή θα έχετε συνεχή ενημέρωση για την πορεία και εξέλιξη και της φετεινής μας αποστολής( της έκτης στη σειρά) της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στην Ουγκάντα.Με την προσευχή σας είστε εδώ!!

Ξεκινά αύριο η κατασκήνωσή μας.!! Χριστιανούπολη 2017

Ξεκινά αύριο η κατασκήνωσή μας.!! Χριστιανούπολη 2017
5η Ορθόδοξη κατασκήνωση ενορίας Αγίου Σπυρίδωνος Λουγκουζί Ουγκάντας.Μάθετε περισσότερα.κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017

Μία συνταγή για σταφιδόψωμο

Σταφιδόψωμο

Υλικά συνταγής

  • 1 κιλό αλεύρι
  • 2½ φλιτζ. χλιαρό νερό
  • 2 φακελάκια μαγιά ξερή
  • 1 κ.γ. αλάτι
  • ½ φλιτζ. ζάχαρη
  • 1 κούπα σταφίδες (σουλτανίνα και κορινθιακή)
Πηγή : cooklos

Διαδικασία συνταγής

  1. Διαλύουμε τη μαγιά στο νερό. Βάζουμε το αλεύρι σε λεκανάκι και προσθέτουμε το αλάτι, τη ζάχαρη και τέλος το νερό με τη μαγιά. Ζυμώνουμε και σκεπάζουμε με πετσέτα για 20 λεπτά.
  2. Έπειτα, προσθέτουμε τις σταφίδες και ξαναζυμώνουμε ελαφρά. Χωρίζουμε τη ζύμη σε 6 φραντζολάκια και βάζουμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Βρέχουμε μια πετσέτα και σκεπάζουμε τα σταφιδόψωμα. Τα αφήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 35 βαθμούς να διπλασιαστεί ο όγκος τους για 30 λεπτά.
  3. Αφαιρούμε την πετσέτα και αλείφουμε με λίγο νεράκι την επιφάνεια των σταφιδόψωμων. Ψήνουμε στους 200οC για 35 -40 λεπτά.
Recommended Post Slide Out For Blogger