+++Ιεραποστολή : 2012-2025 το μικρό μας μεγάλωσε!!Tην Κυριακή 12 Οκτωβρίου μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής,θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση αφιερωμένη στην Ιεραποστολή μας στην Ουγκάντα και τη φετινή μας δράση .Αναφορά με εικόνα και λόγο από το 2012 από τότε που ξεκίνησε μέχρι τώρα στο Λουγκουζί και Μπουσούγκιου .Σας περιμένουμε συνοδοιπόρους σε αυτήν την πανέμορφη ιστορία για να μάθετε να ενημερωθείτε και να ακούσετε την καρδιάς της Ιεραποστολής μας . Μετά την εκδήλωση θα προμηθεύσουμε για όσους θα ήθελαν κουμπαράδες της Ιεραποστολής ώστε να τους έχετε στο δικό σας χώρο και να συμβάλετε με ό,τι κάθε φορά μπορείτε να συνεισφέρετε .Αυτούς τους κουμπαράδες θα μπορείτε να τους επιστρέψετε στα τέλη Μαίου του 2026 στο Μοναστήρι μας ,ώστε να ενισχύσουν την επόμενη αποστολή μας στην Ουγκάντα.Σας περιμένουμε+++ Η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής έχει την ιδιαίτερη ευλογία να φιλοξενήσει στον Ιερό της Ναό στο Πολυδένδρι Αττικής, την Τιμία κάρα του Οσίου Δαβίδ από το ομώνυμο Μοναστήρι της Ευβοίας. Την Τιμία κάρα που θα μεταφέρουν στο Μοναστήρι μας της Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής ,πατέρες του Οσίου Δαβίδ, θα υποδεχθούμε την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου ενώ θα παραμείνει για τρεις ημέρες έως την Κυριακή 19 Οκτωβρίου για Ιερό προσκύνημα και Αγιασμό των αδελφών καθώς και των προσκυνητών αυτής.

Διαβάστε σήμερα..

"

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Το Λουγκουζάκι μας χτίζεται....ένα σχολείο γεμάτο χαμόγελα.


Είναι θαύμα... 

Ξεκίνησε να χτίζεται ο παιδικός σταθμός και το Δημοτικό σχολείο μας στο χωριό Λουγκουζί στην Ουγκάντα

Να λοιπόν που τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα.Και τα θαύματα γίνονται..

Οι χτύποι της καρδιάς μας συντονίζονται σε αυτό που ο Θεός επιτρέπει. 

Ένα όνειρο παίρνει σάρκα και οστά στο χωριό μας το Λουγκουζί.

Πολύ κοντά στην ενορία του Αγίου Σπυρίδωνα σε έκταση που αγοράσθηκε πρόσφατα για το σκοπό αυτό , ξεκίνησε η ανοικοδόμηση του παιδικού Σταθμού και του Δημοτικού σχολείου της ενορίας του Αγίου Σπυρίδωνος

Πολλά παιδιά από το χωριό θα βρουν ένα καταφύγιο για τα όμορφα σχολικά τους  χρόνια μέσα στην ατμόσφαιρα της Ορθόδοξης εκκλησίας.

Η προοπτική του σχεδιασμού περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός παιδικού σταθμού και ενός δημοτικού σχολείου  και που κάθε τάξη θα περιλαμβανει αρκετά παιδιά.

 



Αξίζει να σημειωθεί ότι το Λουγκουζί είναι ένα αρκετά μεγάλο χωριό 6000 κατοίκων με πάρα παιδιά Η ευχή μας και η προσευχή μας είναι να ολοκληρωθεί σύντομα το σχολείο προκειμένου να στεγαστούν σύντομα τα παιδιά  .

Σε αυτό το νέο εγχείρημα ξεκινάμε ,όπως κάνουμε πάντοτε από τότε που ξεκινήσαμε να εραζόμαστε για την Ιεραποστολή 
 Επικαλoούμαστε τη χάρη του Θεού ,κάνουμε το σταυρό μας ,ευελπιστώντας και πάλι στη φιλοτιμία των ανθρώπων που αγαπούν την Ορθόδοηγ Εκκλησία και την Ιεραποστολή.

Πως μπορείτε να βοηθήσετε;

Μέσω κατάθεσης στην Εθνική τράπεζα : 656/201155-86 στο όνομα τους ιερέως της αποστολής μας George Nyombi. 

Ευχαριστούμε για την αγάπη σας και τη μεγάλη σας καρδιά.














Recommended Post Slide Out For Blogger