Δεκαπενταύγουστος στη Χρυσοπηγή +++ Καθημερινά από την 1η Αυγούστου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής,θα τελείται η Ακολουθία του εσπερινού και η η Ιερά Παράκληση στην Παναγία μας στις 6.30μ.μ. +++Ανακοινώνουμε από την Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής ότι αναστέλλεται το πρόγραμμα συλλογής ρούχων . Επομένως δεν δεχόμαστε πλέον στην Ιερά Μονή ,ρούχα και άλλα είδη (υποδήματα,τσάντες,παιχνίδια κ.α.).Επίσης αναστέλλεται και το πρόγραμμα συλλογής για χαρτί και καπάκια .Ευχαριστούμε πολύ . +++ Σήμερα Τετάρτη 30 Ιουλίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής θα τελεσθεί στις 6.30μ.μ. η ακολουθία του εσπερινού και το Μυστήριο του Ιερού ευχελαίου .Ακολουθεί ομιλία στο Αρχονταρίκι

Δεκαπενταύγουστος στη Χρυσοπηγή

Δεκαπενταύγουστος στη Χρυσοπηγή
Μάθετε περισσότερα -Κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Εκκλησιαστικά είδη στον π.Αριστοτέλη Ασήμουε.



 
Mε τη χάρη και την ευλογία του Θεού η αρχή για το ξεκίνημα της δεύτερης Ιεραποστολής μας στην Ουγκάντα έγινε.Με τη συμμετοχή πολλών ευλαβών χριστιανών ο π.Αριστοτέλης Ασήμουε ο ιερέας της 2ης ιεραποστολής μας στην Ουγκάντα προμηθεύτηκε εκκλησιαστικά σκεύη για την ενορία του στην περιοχή Καμπάλλε στη Νότια Ουγκάντα.Μέχρι τώρα  Ιερός Ναός δεν υπάρχει ,και η προοπτική της ενορίας περιλαμβάνει την τέλεση της Θείας Λειτουργίας στο ύπαιθρο σε πρώτη φάση ,και  τη δημιουργία ενός πρόχειρου Ναού στη συνέχεια.
Είναι πραγματικό θαύμα!!Στην άλλη άκρη της γης να δημιουργείται από το μηδέν μία καινούργια ιεραποστολή και μία ακόμη ευκαιρία οι άνθρωποι να γνωρίσουν την Ορθόδοξη πίστη.
Το σχέδιο για την   νεα ιεραποστολή περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός Ιερού Ναού στο όνομα της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας και του Αγίου Πορφυρίου .Ακόμα ιατρείο , σχολείο και ξενώνα.Ευχηθείτε για να μπορέσει ένα ακόμη ιεραποστολικό όνειρο να γίνει πραγματικότητα.
Οι προσπάθειές μας συνεχίζονται.Η δική σας βοήθεια μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε.











Recommended Post Slide Out For Blogger