Τιμή σε εσάς...

Τιμή σε εσάς...
Τιμή σε εσάς που πέσατε στης νίκης τον αγώνα
και καθεμιά απ’ το αίμα σας που χύσατε σταγόνα..
τη λευτεριά θεμέλιωσε και την χαιρόμαστε όλοι.
Ποτέ σας δεν δειλιάσατε στου βάρβαρου το βόλι
και στήσατε στα στήθη σας ατσάλινη ασπίδα
και δώσατε ελεύθερη σαν πρώτα την Πατρίδα!!!

Με το χαμόγελο στα χείλη ...

Με το χαμόγελο στα χείλη ...
Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 10.15π.μ. Κάντε κλικ στην εικόνα

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Η παλαιοχριστιανική Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου θα τελεστεί αύριο Σάββατο 21 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 7.30.π.μ.

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 10.15π.μ. και μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα βρεθούμε στο αρχονταρίκι για να θυμηθούμε στιγμές από το έπος του 1940 και να τραγουδήσουμε μαζί τραγούδια της Σοφίας Βέμπο ,τα τραγούδια της Νίκης.Μία ζεστή ευκαιρία για να πούμε τα ΟΧΙ του σήμερα...

Διαβάστε σήμερα..

"

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

Όσα λόγια και να πω είναι πολύ λίγα!

agzoni-small

10/5/2016
Με πολύ μεγάλη μου χαρά και ευτυχία και πάνω απ’ όλα με την βοήθεια και μόνο της Παναγίας μας, ήθελα να σας πω ότι γέννησα στις 03/03/2016 πρόωρα. Το μωράκι μας μπήκε για 2 ημέρες στην θερμοκοιτίδα και μετά το πήρα στην αγκαλιά μου υγιέστατο . Σήμερα είναι 65 ημερών και Δόξα τω Θεώ και την Παναγία μας είναι υγιέστατο. Δοξάζω κάθε φορά, κάθε ώρα, κάθε λεπτό τον Θεό και την Παναγία μας για το μεγάλο θαύμα, που χάρισαν σ’ εμένα την ανάξια να κρατήσω στην αγκαλιά μου αυτό το θαύμα.
Πηγή : Πεμπτουσία


Πρώτα ο Θεός, στις 18 Σεπτεμβρίου θα την βαφτίσουμε στην Θεσσαλονίκη και το όνομα που θα πάρει θα είναι Μαρία – Αχιλλεία. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω παρά πολύ για την ΑΓΙΑ κορδέλα που μου στείλατε και με βοήθησε παρά πολύ στην δύσκολη εγκυμοσύνη μου· την φοράω μέχρι και σήμερα γιατί νιώθω πολλή σιγουριά. Και να σας ευχαριστήσω και για τις προσευχές που έχετε κάνει στην Παναγία για εμένα. Όσα λόγια και να πω είναι πολύ λίγα γι’ αυτό το θαύμα που βιώνω καθημερινά με το μικρό μου αγγελούδι. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για όλα. Την ευλογία σας· θα ήθελα να ανάψετε μια λαμπάδα στην Θαυματουργή Παναγία μας.
Στ. Τυλ.
Recommended Post Slide Out For Blogger