Αν οι πολλοί επιμένουν να ξυπνήσεις .. εσύ μη σταματάς να ονειρεύεσαι..
Στην καρδιά της Αφρικής,στην Ουγκάντα,για έκτη χρονιά, μερικά όνειρα γίνονται πράξη.
Κάθε καλοκαίρι η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής διοργανώνει αποστολή στην Αφρικανική χώρα της Ουγκάντας.Για έκτη συνεχή προσπαθούμε για δύο μήνες από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο ,να βοηθήσουμε όπως και όσο μπορούμε στον ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό Αμπελώνα της χώρας.Στη λατρεία ,στην κατήχηση ,στις βαπτίσεις ,στα Ιατρεία,στην κατασκήνωση,στις Ιεραποστολικές εξορμήσεις.
Γιατί η ιεραποστολή είναι σημαντική όσο το νερό!
Mε τη δική σας βοήθεια ,η προσπάθειά μας συνεχίζεται
Εθνική τράπεζα : 656/201115-86
IBAΝ : 3301106560000065620111586
στο όνομα του ιερέως της αποστολής μας
George Nyombi
Ευχαριστούμε " από καρδιάς " πολύ.Ο Θεός να σας ευλογεί.

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες
.
Καλή Παναγιά....

Η αποστολή μας στην Ουγκάντα συνεχίζεται και διανύει ήδη το δεύτερο μήνα !!
Ξεκίνησε τη δραστηριότητά της η δεύτερη ομάδα που αποτελείται από φοιτητές .Ευχηθείτε!!

Από το μπλοκ των εκδόσεων Χρυσοπηγή θα έχετε συνεχή ενημέρωση για την πορεία και εξέλιξη και της φετεινής μας αποστολής( της έκτης στη σειρά) της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στην Ουγκάντα.Με την προσευχή σας είστε εδώ!!

Χριστιανούπολη 2017 5η Ορθόδοξη κατασκήνωση ενορίας Αγίου Σπυρίδωνος Λουγκουζί Ουγκάντας

Χριστιανούπολη 2017 5η Ορθόδοξη κατασκήνωση ενορίας Αγίου Σπυρίδωνος Λουγκουζί Ουγκάντας
Μάθετε περισσότερα.κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

Όσα λόγια και να πω είναι πολύ λίγα!

agzoni-small

10/5/2016
Με πολύ μεγάλη μου χαρά και ευτυχία και πάνω απ’ όλα με την βοήθεια και μόνο της Παναγίας μας, ήθελα να σας πω ότι γέννησα στις 03/03/2016 πρόωρα. Το μωράκι μας μπήκε για 2 ημέρες στην θερμοκοιτίδα και μετά το πήρα στην αγκαλιά μου υγιέστατο . Σήμερα είναι 65 ημερών και Δόξα τω Θεώ και την Παναγία μας είναι υγιέστατο. Δοξάζω κάθε φορά, κάθε ώρα, κάθε λεπτό τον Θεό και την Παναγία μας για το μεγάλο θαύμα, που χάρισαν σ’ εμένα την ανάξια να κρατήσω στην αγκαλιά μου αυτό το θαύμα.
Πηγή : Πεμπτουσία


Πρώτα ο Θεός, στις 18 Σεπτεμβρίου θα την βαφτίσουμε στην Θεσσαλονίκη και το όνομα που θα πάρει θα είναι Μαρία – Αχιλλεία. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω παρά πολύ για την ΑΓΙΑ κορδέλα που μου στείλατε και με βοήθησε παρά πολύ στην δύσκολη εγκυμοσύνη μου· την φοράω μέχρι και σήμερα γιατί νιώθω πολλή σιγουριά. Και να σας ευχαριστήσω και για τις προσευχές που έχετε κάνει στην Παναγία για εμένα. Όσα λόγια και να πω είναι πολύ λίγα γι’ αυτό το θαύμα που βιώνω καθημερινά με το μικρό μου αγγελούδι. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για όλα. Την ευλογία σας· θα ήθελα να ανάψετε μια λαμπάδα στην Θαυματουργή Παναγία μας.
Στ. Τυλ.
Recommended Post Slide Out For Blogger