Η θεατρική ομάδα "από καρδιάς" της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής παρουσιάζει στο θέατρο Γκλόρια - Ιπποκράτους 7 στην Αθήνα "τα κοριτσάκια με τα ναυτικά" βασισμένης στο ομώνυμο βιβλίο της κ.Ελένης Δικαίου ,την Παρασκευή 15 Ιουνίου στις 7.30μ.μ.
Πρόκειται για δύο δίδυμα κοριτσάκια που έζησαν τα μελένια χρόνια της Σμύρνης.Το έργο τα συνοδεύει στους ονειρεμένους περιπάτους με τη Νενέ στην παραλία της Σμύρνης , και από κει στα χρόνια της προσφυγιάς, στους φόβους αλλά και στα όνειρα της νέας ζωής στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα ταξίδι από τη Σμύρνη της Ιωνίας στη Νέα Ιωνία του Βόλου με όνειρα,μουσικές και χορούς από τη Μικρασία.Διάθεση προσκλήσεως Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής.Τιμή προσκλήσεως 5 ευρώ .Τα έσοδα από την παράστασή μας θα ενισχύσουν τη φιλανθρωπική δραστηριότητα της Ιεράς Μονής Χρυσοπηγής σε Ελλάδα και Αφρική .
Σας περιμένουμε


Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

.

Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017

μια πνοή και πέταξε το σπουργιτάκι...


Μπορείς να χεις,ή να νομίζεις πως έχεις του κόσμου τα προβλήματα .
Σήμερα ο παπαγιώργης από την Ουγκάντα μου είπε για την αλήθεια της Αφρικής .
Ο Νεκτάριος ένα χριστιανάκι από την ενορία μας του Αγίου Σπυρίδωνα στο Λουγκουζί, ένα παιδάκι δύο χρονών ,αρρώστησε από ελονοσία και πέθανε γρήγορα.Την Κυριακή ήτανε στην εκκλησία μας μου είπε..Μόλις φτάσανε στο νοσοκομείο ,έφυγε ..μια πνοή και πέταξε το σπουργιτάκι...

Να το μνημονεύεις...Τα δικά σου τα νέα με ρώτησε...
-Τα δικά μου ......Καλά...Μόνο αυτό....
π.Εφραίμ
Recommended Post Slide Out For Blogger