+++ Την Τρίτη 27 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής ,θα τελεσθεί Νυχτερινή Θεία Λειτουργία με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Σκέπης και της εθνική εορτής του 1940 . H ακολουθία θα ξεκινήσει στις 9.00μ.μ. +++ Την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου στις 6.00μ.μ. θα τελεσθεί η ακολουθία του εσπερινού στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής,και το Μυστήριο του Ιερού ευχελαίου .Ακολουθεί ομιλία στο Αρχονταρίκι από τον π.Εφραίμ Παναούση .+++Συνεχίζονται και αυτήν την Πέμπτη οι εσπερινές ομιλίες που πραγματοποιούνται στον Σύνδεσμο Αγάπης ο Ιερός Χρυσόστομος στην οδό Πυργοτέλους 3α στο Παγκράτι. από τον π.Εφραίμ Παναούση .Το φετινό θέμα των ομιλιών αφορά την προσέγγιση στο βιβλίο "Η εν Χριστώ Ζωή μου " του Αγίου Ιωάννου της Κροστάνδης .Στις 5.30μ.μ. θα τελεστεί η ακολουθία του εσπερινού και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ομιλία. .+++ Η πνευματική ζωή βήμα-βήμα. Κυκλοφορεί σε λίγο από τις εκδόσεις Χρυσοπηγή+++Συνεχίζονται και αυτήν την Πέμπτη οι εσπερινές ομιλίες που πραγματοποιούνται στον Σύνδεσμο Αγάπης ο Ιερός Χρυσόστομος στην οδό Πυργοτέλους 3α στο Παγκράτι. από τον π.Εφραίμ Παναούση .Το φετινό θέμα των ομιλιών αφορά την προσέγγιση στο βιβλίο "Η εν Χριστώ Ζωή μου " του Αγίου Ιωάννου της Κροστάνδης .Στις 5.30μ.μ. θα τελεστεί η ακολουθία του εσπερινού και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ομιλία. +++ Προετοιμάζουμε το Ιερό Σαρανταλείτουργο των Χριστουγέννων .Στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής από την Κυριακή 15 Νοεμβρίου έως και τα Χριστούγεννα θα τελείται καθημερινά η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία εκτός από τις Κυριακές και τις Νυχτερινές Θείες Λειτουργίες .

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Η τρίτη μέρα της κατασκήνωσής μας




Η 5η ορθόδοξη κατασκήνωση στο χωρριό Λουγκουζί  συνεχίζεται..Σήμερα τελέσαμε μετά την ακολουθία του Όρθρου και την έπαρση της σημαίας,πήραμε το τσάι ξεκίνησε η κατήχηση.Σήμερα ασχοληθήκαμε με τον Ιερό Νηπτήρα και τον Μυστικό Δείπνο.

Αμέσως μετά και πάλι  πολλά παιχνίδια περίμεναν τα παιδιά και τους νέους.Σήμερα με τη βοήθεια των εθελοντών δημιουργήθηκε ένα πανέμορφο πανώ με αφιέρωμα στα χρόνια της κατασκήνωσης του Λουγκουζί.Φωτογραφίες και πολλές δημιουργίες στόλισαν το πανέμορφο πανώ και αργά το μεσημέρι καθίσαμε στο μεσημεριανό φαγητό.Τη διανομή του φαγητού έχουν κάθε μέρα οι εθελοντές μας.Αμέσως μετά το φαγητό μία πανέμορφη ταινία είδαν τα παιδιά με τη βοήθεια των εθελοντών  Τελώντας την ακολουθία την παράκληση της Παναγίας κλείσαμε προσευχητικά την δεύτερη μέρα.Κάνοντας την υποστολή χαιρετήσαμε τους κατασκηνωτές και ανανεώσαμε τη συνάντησή μας για την επόμενη μέρα.




















Recommended Post Slide Out For Blogger