Για μία ακόμη χρονιά η ομάδα "από καρδιάς" στηρίζει το ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής και οργανώνει ένα ακόμη χριστουγεννιάτικο παζάρι με χίλια καλά!!
Τα προηγούμενα χρόνια σκοπός μας ήταν η δημιουργία ενός δημοτικού σχολείου στο Λουγκουζί της Ουγκάντας το οποίο θα λειτουργήσει το Φεβρουάριο.
Φέτος σκοπός μας είναι η λειτουργία και οργάνωση του Γυμνασίου και του Ορφανοτροφείου κοντά στο Δημοτικό σχολείο.Για το σκοπό αυτό οργανώνουμε ένα ακόμα Χριστουγεννιάτικο παζάρι.
Την Κυριακή λοιπόν 10 Δεκεμβρίου στην αίθουσα « Μανώλη Αναγνωστάκη» στο Δημαρχείο Πεύκης από τις 11.00 π.μ. έως αργά το απόγευμα σας περιμένουμε ,για όμορφες Χριστουγεννιάτικες αγορές με χίλια καλά αλλά και γνωριμία με την Ιεραποστολή στην Ουγκάντα.Αυτά τα Χριστούγεννα ας κανουμε δώρο από την καρδιά μας !!
Σας περιμένουμε όλους.

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Για μία ακόμη χρονιά η ομάδα "από καρδιάς" στηρίζει το ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής και οργανώνει ένα ακόμη χριστουγεννιάτικο παζάρι με χίλια καλά!!
Τα προηγούμενα χρόνια σκοπός μας ήταν η δημιουργία ενός δημοτικού σχολείου στο Λουγκουζί της Ουγκάντας το οποίο θα λειτουργήσει το Φεβρουάριο.Φέτος σκοπός μας είναι η λειτουργία και οργάνωση του Γυμνασίου και του Ορφανοτροφείου κοντά στο Δημοτικό σχολείο.Για το σκοπό αυτό οργανώνουμε ένα ακόμα Χριστουγεννιάτικο παζάρι.Την Κυριακή λοιπόν 10 Δεκεμβρίου στην αίθουσα « Μανώλη Αναγνωστάκη» στο Δημαρχείο Πεύκης στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης & Ρήγα Φεραίου, από τις 11.00 π.μ. έως αργά το απόγευμα σας περιμένουμε ,για όμορφες Χριστουγεννιάτικες αγορές με χίλια καλά αλλά και γνωριμία με την Ιεραποστολή στην Ουγκάντα.Αυτά τα Χριστούγεννα ας κανουμε δώρο από την καρδιά μας !!
Σας περιμένουμε όλους.

10 Δεκεμβρίου !! το Χριστουγενιάτικο παζάρι μας

10 Δεκεμβρίου !! το Χριστουγενιάτικο παζάρι μας
Μάθετε περισσότερα.κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017

Ξεκίνησε η κατασκήνωσή μας !!Κυριακή 20 Αυγούστου  2017 ξεκίνησε η  5η Ορθόδοξη κατασκήνωσή μας στο χωριό Λουγκουζί.Είμαστε έτοιμοι για μία ακόμη κατασκήνωση που ευελπιστούμε να προσφέρει ουσιαστική βοήθεια στην πνευματική ανάπτυξη του χωριού.Ξεκινήσαμε  φορτώνοντας τα πράγματα που επρόκειτο να μοιράσουμε.Μετά τη Θεία Λειτουργία όπου έψαλλαν πανηγυρικά όλα τα παιδιά.Αμέσως μετά  την ακολουθία του αγιασμού οι εθελοντές μας είχαν οργανώσει με ιδιαίτερη φροντίδα το μοίρασμα των ρούχων και των παιχνιδιών από την Ελλάδα.Μοιράσαμε τα δώρα σε όλους και αμέσως μετά ξεκινήσαμε το πρόγραμμα αναδοχής παιδιών στο χωριό Λουγκουζί αλλά και τα γύρω χωριά.Μας βοήθησαν με πολύ αγάπη συνεργάτες και εθελοντές από το χωριό Λουγκουζί
Γεμάτοι γυρίσαμε για τον προγραμματισμό της διακονίας της επόμενη μέρας.
Recommended Post Slide Out For Blogger