Αν οι πολλοί επιμένουν να ξυπνήσεις .. εσύ μη σταματάς να ονειρεύεσαι..
Στην καρδιά της Αφρικής,στην Ουγκάντα,για έκτη χρονιά, μερικά όνειρα γίνονται πράξη.
Κάθε καλοκαίρι η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής διοργανώνει αποστολή στην Αφρικανική χώρα της Ουγκάντας.Για έκτη συνεχή προσπαθούμε για δύο μήνες από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο ,να βοηθήσουμε όπως και όσο μπορούμε στον ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό Αμπελώνα της χώρας.Στη λατρεία ,στην κατήχηση ,στις βαπτίσεις ,στα Ιατρεία,στην κατασκήνωση,στις Ιεραποστολικές εξορμήσεις.
Γιατί η ιεραποστολή είναι σημαντική όσο το νερό!
Mε τη δική σας βοήθεια ,η προσπάθειά μας συνεχίζεται
Εθνική τράπεζα : 656/201115-86
IBAΝ : 3301106560000065620111586
στο όνομα του ιερέως της αποστολής μας
George Nyombi
Ευχαριστούμε " από καρδιάς " πολύ.Ο Θεός να σας ευλογεί.

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Ξεκίνησε η Χριστιανούπολη 2017 στην Ουγκάντα.
(Η 5η ορθόδοξη κατασκήνωση στο χωριό Λουγκουζί).Η αποστολή μας συνεχίζεται και οργανώνεται από ομάδα εθελοντών. Ενημερωθείτε για τη δραστηριότητά μας.Ενισχύστε την προσπάθειά μας.
Ευχηθείτε!!


Από το μπλοκ των εκδόσεων Χρυσοπηγή θα έχετε συνεχή ενημέρωση για την πορεία και εξέλιξη και της φετεινής μας αποστολής( της έκτης στη σειρά) της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στην Ουγκάντα.Με την προσευχή σας είστε εδώ!!

Ξεκίνησε η κατασκήνωσή μας.!! Χριστιανούπολη 2017

Ξεκίνησε η κατασκήνωσή μας.!! Χριστιανούπολη 2017
5η Ορθόδοξη κατασκήνωση ενορίας Αγίου Σπυρίδωνος Λουγκουζί Ουγκάντας.Μάθετε περισσότερα.κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016

Πατέρας και γυιός μαζί στον ίδιο τάφο …Στα σπλάχνα της Κύπρου 43 χρόνια μετά

 

kypros
 
Με αισθήματα δέους και βαθιάς συγκίνησης, η Κύπρος είπε σήμερα το »ύστατο χαίρε» σε άλλους δύο αγνοούμενους.
Ο Μιχαλης Λοΐζου και ο 16χρονος τότε γιός του Λοΐζος, κηδεύτηκαν σήμερα, μαζί, με 42 χρόνια καθυστέρηση.Σε έντονο συγκινησιακό κλίμα και με αισθήματα εθνικής υπερηφάνειας, γράφτηκε σήμερα ο τραγικός επίλογος για άλλους δύο αγνοούμενους, θύματα της τουρκικής εισβολής.
Πηγή : Βετεράνος

Ο Μιχαήλ Λοΐζου και ο 16χρονος τότε γιος του Λοΐζος, από τις Γούφες Αμμοχώστου, άφησαν το τελευταίο τους στίγμα στις 22 Αυγούστου 1974.Σήμερα, 42 χρονιά μετά, πατέρας και γιός κηδεύτηκαν μαζί, γυρίζοντας, στην ουσία, την τελευταία σελίδα στο βιβλίο του οικογενειακού αυτού δράματος.loizos
Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε απο τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Πάνω Λακατάμια, στην παρουσία του Υπουργού Παιδείας, Κώστα Καδή.Τα οστά των δύο αγνοουμένων εντοπίστηκαν σε ομαδικό τάφο στο χωρίο τους και ταυτοποιήθηκαν με τη μέθοδο του DNA από τη Διερευνητική Επιτροπή Αγνοουμένων.
Πλήθος κόσμου, συγγενείς και φίλοι των ηρώων, έδωσαν το παρόν τους, λέγοντάς του το ύστατο χαίρε. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων και εψάλη ο Εθνικός Ύμνος.
Recommended Post Slide Out For Blogger