Αν οι πολλοί επιμένουν να ξυπνήσεις .. εσύ μη σταματάς να ονειρεύεσαι..
Στην καρδιά της Αφρικής,στην Ουγκάντα,για έκτη χρονιά, μερικά όνειρα γίνονται πράξη.
Κάθε καλοκαίρι η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής διοργανώνει αποστολή στην Αφρικανική χώρα της Ουγκάντας.Για έκτη συνεχή προσπαθούμε για δύο μήνες από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο ,να βοηθήσουμε όπως και όσο μπορούμε στον ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό Αμπελώνα της χώρας.Στη λατρεία ,στην κατήχηση ,στις βαπτίσεις ,στα Ιατρεία,στην κατασκήνωση,στις Ιεραποστολικές εξορμήσεις.
Γιατί η ιεραποστολή είναι σημαντική όσο το νερό!
Mε τη δική σας βοήθεια ,η προσπάθειά μας συνεχίζεται
Εθνική τράπεζα : 656/201115-86
IBAΝ : 3301106560000065620111586
στο όνομα του ιερέως της αποστολής μας
George Nyombi
Ευχαριστούμε " από καρδιάς " πολύ.Ο Θεός να σας ευλογεί.

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Ξεκίνησε η Χριστιανούπολη 2017 στην Ουγκάντα.
(Η 5η ορθόδοξη κατασκήνωση στο χωριό Λουγκουζί).Η αποστολή μας συνεχίζεται και οργανώνεται από ομάδα εθελοντών. Ενημερωθείτε για τη δραστηριότητά μας.Ενισχύστε την προσπάθειά μας.
Ευχηθείτε!!


Από το μπλοκ των εκδόσεων Χρυσοπηγή θα έχετε συνεχή ενημέρωση για την πορεία και εξέλιξη και της φετεινής μας αποστολής( της έκτης στη σειρά) της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στην Ουγκάντα.Με την προσευχή σας είστε εδώ!!

Ξεκίνησε η κατασκήνωσή μας.!! Χριστιανούπολη 2017

Ξεκίνησε η κατασκήνωσή μας.!! Χριστιανούπολη 2017
5η Ορθόδοξη κατασκήνωση ενορίας Αγίου Σπυρίδωνος Λουγκουζί Ουγκάντας.Μάθετε περισσότερα.κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016

Δημιουργία σεμιναρίου Κληρικών από την Ιερά Μητρόπολη Καμπάλλας και πάσης Ουγκάντας.Με τη χάρη και ευλογία του Θεού η Ιερά Μητρόπολη Καμπάλλας και πάσης Ουγκάντας διοργανώνει στο πλαίσιο της φροντίδας της για τους ιερείς  της Ιεράς Μητροπόλεως,σεμινάριο Θεολογικής και ποιμαντικής δράσης που θα πραγματοποιηθεί μετά το Πάσχα .Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου αυτού, οι ιερείς θα έχουν τη δυνατότητα παράλληλα με τη θεολογική τους κατάρτιση ,να γνωρίσουν μορφές ποιμαντικής διακονίας και δράσης,να μοιραστούν εμπειρίες ,αλλά και να μάθουν για τους νέους τρόπους διαμόρφωσης των ενοριών στις πόλεις ,αλλά και τα χωριά που διακονούν.
Το σεμινάριο αυτό διοργανώνεται από την Ιερά Μητρόπολη Καμπάλλας και πάσης Ουγκάντας με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου της τοπικής εκκλησίας κ.Ιωνά.
Για το σκοπό αυτό,  για όποιον  θα ήθελε και θα μπορούσε να βοηθήσει στην προετοιμασία και δημιουργία του σεμιναρίου  που σκοπό έχει να βοηθήσει ουσιαστικά την Εκκλησία της Ουγκάντας με την θεολογική και ποιμαντική επιμόρφωση των κληρικών έχει δημιουργηθεί  ο παρακάτω τραπεζικός λογαριασμός .
Banker names: BANK OF AFRICA. Branch: EQUATORIA BRANCH. Account name: REV. FR. JOHN KIBUUKA BOSSA. Account number: 20174986029
Ευχαριστούμε για την αγάπη και το συνεχές σας ενδιαφέρον για την ιεραποστολή.
 
Recommended Post Slide Out For Blogger