Τιμή σε εσάς...

Τιμή σε εσάς...
Τιμή σε εσάς που πέσατε στης νίκης τον αγώνα
και καθεμιά απ’ το αίμα σας που χύσατε σταγόνα..
τη λευτεριά θεμέλιωσε και την χαιρόμαστε όλοι.
Ποτέ σας δεν δειλιάσατε στου βάρβαρου το βόλι
και στήσατε στα στήθη σας ατσάλινη ασπίδα
και δώσατε ελεύθερη σαν πρώτα την Πατρίδα!!!

Στην Παναγία των Ναυμάχων..

Στην Παναγία των Ναυμάχων..
Προσκυνηματική εξόρμηση συμμετοχή σε Ιερά αγρυπνία.Μάθετε περισσότερα.Κάντε κλικ στην εικόνα

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Την Τρίτη 24 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί προσκυνηματική εξόρμηση από την Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ταμπουρίων στον Πειραιά, όπου θα προσκυνήσουμε την εικόνα της Παναγίας της Φανερωμένης ( των Ναυμάχων) και θα παραμείνουμε στην Ιερά Αγρυπνία που θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό . Αναχώρηση με πούλμαν από την Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στις 8.30μ.μ. και επιστροφή στην Ιερά Μονή περίπου στις 2.00π.μ.Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 2295022228.

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 10.15π.μ. και μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα βρεθούμε στο αρχονταρίκι για να θυμηθούμε στιγμές από το έπος του 1940 και να τραγουδήσουμε μαζί τραγούδια της Σοφίας Βέμπο ,τα τραγούδια της Νίκης.Μία ζεστή ευκαιρία για να πούμε τα ΟΧΙ του σήμερα...

Διαβάστε σήμερα..

"

Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016

Δημιουργία σεμιναρίου Κληρικών από την Ιερά Μητρόπολη Καμπάλλας και πάσης Ουγκάντας.Με τη χάρη και ευλογία του Θεού η Ιερά Μητρόπολη Καμπάλλας και πάσης Ουγκάντας διοργανώνει στο πλαίσιο της φροντίδας της για τους ιερείς  της Ιεράς Μητροπόλεως,σεμινάριο Θεολογικής και ποιμαντικής δράσης που θα πραγματοποιηθεί μετά το Πάσχα .Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου αυτού, οι ιερείς θα έχουν τη δυνατότητα παράλληλα με τη θεολογική τους κατάρτιση ,να γνωρίσουν μορφές ποιμαντικής διακονίας και δράσης,να μοιραστούν εμπειρίες ,αλλά και να μάθουν για τους νέους τρόπους διαμόρφωσης των ενοριών στις πόλεις ,αλλά και τα χωριά που διακονούν.
Το σεμινάριο αυτό διοργανώνεται από την Ιερά Μητρόπολη Καμπάλλας και πάσης Ουγκάντας με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου της τοπικής εκκλησίας κ.Ιωνά.
Για το σκοπό αυτό,  για όποιον  θα ήθελε και θα μπορούσε να βοηθήσει στην προετοιμασία και δημιουργία του σεμιναρίου  που σκοπό έχει να βοηθήσει ουσιαστικά την Εκκλησία της Ουγκάντας με την θεολογική και ποιμαντική επιμόρφωση των κληρικών έχει δημιουργηθεί  ο παρακάτω τραπεζικός λογαριασμός .
Banker names: BANK OF AFRICA. Branch: EQUATORIA BRANCH. Account name: REV. FR. JOHN KIBUUKA BOSSA. Account number: 20174986029
Ευχαριστούμε για την αγάπη και το συνεχές σας ενδιαφέρον για την ιεραποστολή.
 
Recommended Post Slide Out For Blogger