Τιμή σε εσάς...

Τιμή σε εσάς...
Τιμή σε εσάς που πέσατε στης νίκης τον αγώνα
και καθεμιά απ’ το αίμα σας που χύσατε σταγόνα..
τη λευτεριά θεμέλιωσε και την χαιρόμαστε όλοι.
Ποτέ σας δεν δειλιάσατε στου βάρβαρου το βόλι
και στήσατε στα στήθη σας ατσάλινη ασπίδα
και δώσατε ελεύθερη σαν πρώτα την Πατρίδα!!!

Στην Παναγία των Ναυμάχων..

Στην Παναγία των Ναυμάχων..
Προσκυνηματική εξόρμηση συμμετοχή σε Ιερά αγρυπνία.Μάθετε περισσότερα.Κάντε κλικ στην εικόνα

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Την Τρίτη 24 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί προσκυνηματική εξόρμηση από την Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ταμπουρίων στον Πειραιά, όπου θα προσκυνήσουμε την εικόνα της Παναγίας της Φανερωμένης ( των Ναυμάχων) και θα παραμείνουμε στην Ιερά Αγρυπνία που θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό . Αναχώρηση με πούλμαν από την Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στις 8.30μ.μ. και επιστροφή στην Ιερά Μονή περίπου στις 2.00π.μ.Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 2295022228.

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 10.15π.μ. και μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα βρεθούμε στο αρχονταρίκι για να θυμηθούμε στιγμές από το έπος του 1940 και να τραγουδήσουμε μαζί τραγούδια της Σοφίας Βέμπο ,τα τραγούδια της Νίκης.Μία ζεστή ευκαιρία για να πούμε τα ΟΧΙ του σήμερα...

Διαβάστε σήμερα..

"

Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016

Ημερήσια προσκυνηματική εκδρομή

 Ημερήσια προσκυνηματική εκδρομή πραγματοποιεί η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις Ιερές Μονές Τιμίου Προδρόμου Δεσφίνας και Προφήτου Ηλιού Παρνασσίδος το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου
Το πρόγραμμα της εκδρομής περιλαμβάνει:

Αναχώρηση με πούλμαν από την Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής ,το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στις 8.15π.μ.μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας .
Αφιξη ,προσκύνημα και ξενάγηση  στη Μονές  Τιμίου Προδρόμου Δεσφίνας και Προφήτου Ηλιού Παρνασσίδος  .Επίσκεψη στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Αμφίσσης και  Αγίου Νικολάου στο Γαλαξείδι.
Μετάβαση  για φαγητό σε εστιατόριο στην Ιτέα.Κατά το απόγευμα αναχώρηση  και επιστροφή στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής.
Τιμή συμμετοχής  εκδρομής : 20 ευρώ
Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται το φαγητό στο εστιατόριο.
Πληροφορίες στην Ιερά Μονή και στο  τηλέφωνο 2295022228
Recommended Post Slide Out For Blogger