"Ιεραποστολή : Αυτός ο κόσμος μπορεί να αλλάξει."
Την Κυριακή 24 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής θα προβληθεί ένα ωριαίο ντοκυμαντέρ με θέμα την Ιεραποστολή μας στην Ουγκάντα.Σενάριο -κείμενα- σχεδιασμός : Χριστίνα Σεφερλή.
Φωτογραφία -Βίντεο :Γιώργος Αγγελόπουλος.
Πρόκειται για ένα αφιέρωμα στην περυσινή μας ιεραποστολική μας δραστηριότητα ( 2017) στην Ουγκάντα,με χρώματα,εικόνες και ελπίδα από τις δραστηριότητες των ομάδων των εθελοντών που και φέτος διακόνησαν στην Ιεραποστολή μας.Μιλούν στην κάμερα οι ίδιοι οι εθελοντές ,Ιερείς της ιεραποστολής μας ,πιστοί αλλά και νέοι από την ενορία του Αγίου Σπυρίδωνος του Λουγκουζί.Παρουσιάζονται οι δράσεις,οι προσδοκίες ,τα όνειρα για τη συνέχεια και την εξέλιξη της Ιεραποστολής.Η παρουσία σας είναι σημαντική και δίνει θάρος σε αυτούς που εργάζονται και σε αυτούς που πιστεύουν πως η Ιεραποστολή μπορεί να αλλάξει τον κόσμο.Σας περιμένουμε.

7η Αποστολή στην Ουγκάντα-από χώμα και όνειρα

7η Αποστολή στην Ουγκάντα-από χώμα και όνειρα
Ιούλιος Αύγουστος 2018.Μάθετε περισσότερα.Κάντε κλικ στην εικόνα

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

.

Διαβάστε σήμερα..

"

Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016

Ημερήσια προσκυνηματική εκδρομή

 Ημερήσια προσκυνηματική εκδρομή πραγματοποιεί η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις Ιερές Μονές Τιμίου Προδρόμου Δεσφίνας και Προφήτου Ηλιού Παρνασσίδος το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου
Το πρόγραμμα της εκδρομής περιλαμβάνει:

Αναχώρηση με πούλμαν από την Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής ,το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στις 8.15π.μ.μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας .
Αφιξη ,προσκύνημα και ξενάγηση  στη Μονές  Τιμίου Προδρόμου Δεσφίνας και Προφήτου Ηλιού Παρνασσίδος  .Επίσκεψη στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Αμφίσσης και  Αγίου Νικολάου στο Γαλαξείδι.
Μετάβαση  για φαγητό σε εστιατόριο στην Ιτέα.Κατά το απόγευμα αναχώρηση  και επιστροφή στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής.
Τιμή συμμετοχής  εκδρομής : 20 ευρώ
Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται το φαγητό στο εστιατόριο.
Πληροφορίες στην Ιερά Μονή και στο  τηλέφωνο 2295022228
Recommended Post Slide Out For Blogger