Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Σήμερα Πέμπτη 19 Οκτωβρίου στις 7.30μ.μ. θα πραγματοποιηθεί εσπερινή ομιλία στον Σύνδεσμο Αγάπης "ο Ιερός Χρυσόστομος" που βρίσκεται στην οδό Πυργοτέλους 3α στο Παγκράτι .
Στις 6.45μ.μ. θα τελεσθεί η ακολουθία του εσπερινού και στη συνέχεια η ομιλία.Το κεντρικό θέμα της ιεραποστολικής χρονιάς αφορά στην ανάλυση και ερμηνεία των θαυμάτων του Κυρίου.

Η παλαιοχριστιανική Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου θα τελεστεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 7.30.π.μ.

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 10.15π.μ. και μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα βρεθούμε στο αρχονταρίκι για να θυμηθούμε στιγμές από το έπος του 1940 και να τραγουδήσουμε μαζί τραγούδια της Σοφίας Βέμπο ,τα τραγούδια της Νίκης.Μία ζεστή ευκαιρία για να πούμε τα ΟΧΙ του σήμερα...

Με το χαμόγελο στα χείλη ...

Με το χαμόγελο στα χείλη ...
Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 10.15π.μ. Κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016

Ιεραποστολή: τόσο σημαντική όσο το νερό.

Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στις 7.00μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Ιλίου " Μελίνα Μερκούρη"  επί της οδού Αγίου Φανουρίου  99 στο Ίλιον, η   Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής  ,θα παρουσιάσει στο πλαίσιο  εορταστικής εκδήλώσεως ,τη δραστηριότητά της στην Αφρικανική Ήπειρο, και ειδικώτερα στην χώρα της Ουγκάντας με τίτλο :

" Ιεραποστολή : τόσο σημαντική όσο το νερό.-παρουσίαση της 5ης αποστολής μας στην Ουγκάντα.


Στην εκδήλωση αυτή εθελοντές της 5ης αποστολής θα καταθέσουν τις προσωπικές τους εμπειρίες και μαρτυρίες  από την Ουγκάντα,ενώ θα παρουσιαστεί πλούσιο φωτογραφικό και κινηματογραφικό υλικό από την 5η αποστολή.

Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά και θα ενισχύσει την υπόθεση της ιεραποστολής.
Recommended Post Slide Out For Blogger