Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Τι κι αν καθόνταν σε καροτσάκι αναπηρικό. Αυτός ήταν ΟΡΘΙΟΣ!!!!




Παύλος Μάμαλος...
Σήμερα τον θυμήθηκα ..γιατί νίκησε .Κι όσο να το πεις στη νίκη όλοι ,έχουμε μερτικό.
Μα μέχρι τότε, που ήμουνα εγώ;





π.Εφραίμ Παναούση
Γερή γροθιά στα σωθικά  μας ,η νίκη του ολυμπιονίκη Παύλου Μάμαλου (τι σημαίνει παραολυμπιονίκης αλήθεια)  που σήκωσε με τα χέρια του όχι μόνο τα βάρη, μα και την Ελλάδα ολόκληρη.

Συγκινηθήκαμε όλοι όσο να το πεις.Λιγοστέψανε οι μέρες που γινόμαστε περήφανοι.Ψηλώσαμε λίγο από έναν άνθρωπο μέγα.

Ανατριχιαστική στιγμή  που σήκωσε το βάρος και έβγαλε μια κραυγή απ΄ τα σπλάχνα του μέσα.Την ακούσαμε όλοι..και ριγήσαμε, και η καρδιά μας πήγε και ήρθε.

Λυγμός και ο εθνικός ύμνος με τον ολυμπιονίκη να τον ψάλλει με δάκρυα.Τότε τον έμαθα  τον Παύλο Μάμαλο οι πολλοί θαρρώ, και εγώ μαζί .


Και όλοι θέλουμε κομμάτι από τη νίκη του.Μπράβο Έλληνα, είπαμε.Ανατριχίλα και όταν  μπήκε στο Στάδιο του Ρίο με το καροτσάκι και κρατούσε τη σημαία στο στόμα του .

Στην επιτυχία του όλοι παρόντες!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Μάμαλος
Και στην καθημερινότητά του που ήμουνα εγώ;Που ήμουνα όταν δυσκολευότανε να πάει στο σχολείο ,όταν τον πείραζαν οι συμμαθητές του ,όταν  άφησε το σχολείο γιατί δεν άντεξε την απόριψη,όταν δυσκολευόταν να κυκλοφορήσει στην πόλη ,να παρκάρει  ,.που ήμουνα όταν πάλευε ,όταν αγωνιζόταν ,όταν ανέβαινε..

Σήμερα τον θυμήθηκα γιατί νίκησε .Κι όσο να το πεις στη νίκη όλοι ,έχουμε μερτικό.

Μα μέχρι εκεί που ήμουνα εγώ;

Παύλο συγκινούμαι και σε ντρέπομαι.Ξέρω ότι έχεις σαν τη δύναμή σου και μεγάλη καρδιά και δεν θα μας το κρατήσεις.Σε ευχαριστούμε ...

Και μεταξύ μας..

Τούτος ο άνθρωπος σήκωσε στα χέρια του  μια ολόκληρη χώρα .Τι κι αν καθόνταν σε καροτσάκι αναπηρικό. Αυτός ήταν ΟΡΘΙΟΣ!!!!


Recommended Post Slide Out For Blogger