Αν οι πολλοί επιμένουν να ξυπνήσεις .. εσύ μη σταματάς να ονειρεύεσαι..
Στην καρδιά της Αφρικής,στην Ουγκάντα,για έκτη χρονιά, μερικά όνειρα γίνονται πράξη.
Κάθε καλοκαίρι η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής διοργανώνει αποστολή στην Αφρικανική χώρα της Ουγκάντας.Για έκτη συνεχή προσπαθούμε για δύο μήνες από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο ,να βοηθήσουμε όπως και όσο μπορούμε στον ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό Αμπελώνα της χώρας.Στη λατρεία ,στην κατήχηση ,στις βαπτίσεις ,στα Ιατρεία,στην κατασκήνωση,στις Ιεραποστολικές εξορμήσεις.
Γιατί η ιεραποστολή είναι σημαντική όσο το νερό!
Mε τη δική σας βοήθεια ,η προσπάθειά μας συνεχίζεται
Εθνική τράπεζα : 656/201115-86
IBAΝ : 3301106560000065620111586
στο όνομα του ιερέως της αποστολής μας
George Nyombi
Ευχαριστούμε " από καρδιάς " πολύ.Ο Θεός να σας ευλογεί.

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες
.
Καλή Παναγιά....

Η αποστολή μας στην Ουγκάντα συνεχίζεται και διανύει ήδη το δεύτερο μήνα !!
Ξεκίνησε τη δραστηριότητά της η δεύτερη ομάδα που αποτελείται από φοιτητές .Ευχηθείτε!!

Από το μπλοκ των εκδόσεων Χρυσοπηγή θα έχετε συνεχή ενημέρωση για την πορεία και εξέλιξη και της φετεινής μας αποστολής( της έκτης στη σειρά) της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στην Ουγκάντα.Με την προσευχή σας είστε εδώ!!

Χριστιανούπολη 2017 5η Ορθόδοξη κατασκήνωση ενορίας Αγίου Σπυρίδωνος Λουγκουζί Ουγκάντας

Χριστιανούπολη 2017 5η Ορθόδοξη κατασκήνωση ενορίας Αγίου Σπυρίδωνος Λουγκουζί Ουγκάντας
Μάθετε περισσότερα.κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016

Με λαμπρότητα και κατάνυξη για τη Μητέρα του Θεού και των ανθρώπωνΙερά Πανήγυρις 2016 Ιεράς Συνοδικής Μονής
 Παναγίας Χρυσοπηγής
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και κατάνυξη όπως ταιριάζει και στην περίσταση άλλωστε, εορτάσθηκε  και φέτος η εορτή του Γενεσίου της Θεοτόκου με την ευκαιρία της Πανηγύρεως της Ιεράς Συνοδικής και Σταυροπηγιακής Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής που βρίσκεται στο Πολυδένδρι Αττικής.
Πολλοί προσκυνητές  προσήλθαν σε όλες τις ακολουθίες στην Ιερά Μονή για να αποδώσουν  την ευχαριστία τους  στη Μητέρα του Θεού και των ανθρώπων,αλλά και να ζητήσουν να τους ενισχύσει στην δύσκολη εποχή που διανύει η πατρίδα μας.
Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου στις 7.00μ.μ. τελέσθηκε η ακολουθία του πανηγυρικού εσπερινού χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου  Νιγηρίας κ Αλεξάνδρου και Δημητριάδος κυρίου Ιγνατίου.
Την Πέμπτη   8 Σεπτεμβρίου ανήμερα της εορτής τελέσθηκε  στις 7.00π.μ.η ακολουθία του ‘Ορθρου και Αρχιερατική Θεία  Λειτουργία στην οποία λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νιγηρίας κ.Αλέξανδρος,Δημητριάδος κ.Ιγνάτιος ,και Πειραιώς κ.Σεραφείμ.Στην ακολουθία πήρε μέρος πλειάδα ιερέων που λάμπρυναν ιδιαίτερα την πανήγυρη της Ιεράς Μονής.Στις Ιερές ακολουθίες παρέστη συμπροσευχόμενος και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης πρώην Πειραιώς κ.Καλλίνικος.
Στις ακολουθίες έψαλλε χορός Ιεροψαλτών και φίλων της Μονής που απέδωσε με ιδαίτερα λαμπρό αλλά και κατανυκτικό τρόπο τα ψαλτικά μελωδήματα της εορτής του Γενεσίου της Θεοτόκου.

Το απόγευμα της ιδίας ημέρας στις 5.00μ.μ. τελέσθηκε η ακολουθία του μεθέορτου εσπερινού και της Ιεράς Παρακλήσεως στην Παναγία.

Ας ευχηθούμε πάντοτε  η Θεοτόκος να είναι σημείο αναφοράς αλλά και ενότητος για το έθνος μας αλλά και τους  απανταχού Έλληνες .Χρόνια πολλά  ευλογημένα και καλά.


Recommended Post Slide Out For Blogger