"Ιεραποστολή : Αυτός ο κόσμος μπορεί να αλλάξει."
Την Κυριακή 24 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής θα προβληθεί ένα ωριαίο ντοκυμαντέρ με θέμα την Ιεραποστολή μας στην Ουγκάντα.Σενάριο -κείμενα- σχεδιασμός : Χριστίνα Σεφερλή.
Φωτογραφία -Βίντεο :Γιώργος Αγγελόπουλος.
Πρόκειται για ένα αφιέρωμα στην περυσινή μας ιεραποστολική μας δραστηριότητα ( 2017) στην Ουγκάντα,με χρώματα,εικόνες και ελπίδα από τις δραστηριότητες των ομάδων των εθελοντών που και φέτος διακόνησαν στην Ιεραποστολή μας.Μιλούν στην κάμερα οι ίδιοι οι εθελοντές ,Ιερείς της ιεραποστολής μας ,πιστοί αλλά και νέοι από την ενορία του Αγίου Σπυρίδωνος του Λουγκουζί.Παρουσιάζονται οι δράσεις,οι προσδοκίες ,τα όνειρα για τη συνέχεια και την εξέλιξη της Ιεραποστολής.Η παρουσία σας είναι σημαντική και δίνει θάρος σε αυτούς που εργάζονται και σε αυτούς που πιστεύουν πως η Ιεραποστολή μπορεί να αλλάξει τον κόσμο.Σας περιμένουμε.

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

.

Διαβάστε σήμερα..

"

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016

Τα συγκινητικά λόγια του φιλόλογου Κώστα Γανωτή στην εξόδιο ακολουθία της ΓαλάτειαςΑγαπητή μας Γαλάτεια 
Δεν το πιστεύω πως έφυγες!!Γιατί πριν από λίγες ημέρες μας τηλεφώνησες να λέμε κανένα "Κύριε ελέησον" για σένα .
Και δεν είπαμε πολλά "Κύριε ελέησον",δεν ξέραμε τι να ζητήσουμε από τον Θεό.
Ξέραμε ότι είσαι μέσα στην αγκαλιά Του,γιατί Τον αγαπούσες.

Μας έλεγες κάτι .Ότι φοβάσαι τον θάνατο.Και να που ο Θεός έδωσε να μην τον γνωρίσεις.Δεν είναι θάνατος αυτό που έζησες Γαλάτεια.
Μην μας το πεις ότι σου φάνηκε άσχημος.Άνοιξε ο Παράδεισος κάποια στιγμή και σε άρπαξε μία αγκαλιά μεγάλη.Θάνατος είναι αυτός;
Το είπε και ο ίδιος ο Χριστός ότι όλη αυτή η ιστορία με την κρίση και το βήμα του Κριτού δεν ισχύει για αυτούς που μετανοούν κάθε μέρα, και βάζουν τον εαυτό τους σε κρίση μόνοι τους και τον παραδίδουν στην κρίση του Πνευματικού τους.Για αυτό λοιπόν σε μακαρίζω .
Δεν ξέρω τι είκόνα να κρατήσουμε από σένα.Γιατί άλλες φορές ήσουνα σαν εγγονή μου ,άλλοτε σαν γιαγιά μου,άλλοτε σαν γυναίκα και δεν ήξερα από που να σε πιάσω.
Τώρα όμως ο Χριστός θα σε βάλει εκεί που θα είσαι και θα προσεύχεσαι για όλους μας και έτσι και ο θάνατός σου θα είναι για μας χαρά.
Αιωνία σου η μνήμη.
Recommended Post Slide Out For Blogger