Αν οι πολλοί επιμένουν να ξυπνήσεις .. εσύ μη σταματάς να ονειρεύεσαι..
Στην καρδιά της Αφρικής,στην Ουγκάντα,για έκτη χρονιά, μερικά όνειρα γίνονται πράξη.
Κάθε καλοκαίρι η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής διοργανώνει αποστολή στην Αφρικανική χώρα της Ουγκάντας.Για έκτη συνεχή προσπαθούμε για δύο μήνες από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο ,να βοηθήσουμε όπως και όσο μπορούμε στον ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό Αμπελώνα της χώρας.Στη λατρεία ,στην κατήχηση ,στις βαπτίσεις ,στα Ιατρεία,στην κατασκήνωση,στις Ιεραποστολικές εξορμήσεις.
Γιατί η ιεραποστολή είναι σημαντική όσο το νερό!
Mε τη δική σας βοήθεια ,η προσπάθειά μας συνεχίζεται
Εθνική τράπεζα : 656/201115-86
IBAΝ : 3301106560000065620111586
στο όνομα του ιερέως της αποστολής μας
George Nyombi
Ευχαριστούμε " από καρδιάς " πολύ.Ο Θεός να σας ευλογεί.

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Ξεκίνησε η Χριστιανούπολη 2017 στην Ουγκάντα.
(Η 5η ορθόδοξη κατασκήνωση στο χωριό Λουγκουζί).Η αποστολή μας συνεχίζεται και οργανώνεται από ομάδα εθελοντών. Ενημερωθείτε για τη δραστηριότητά μας.Ενισχύστε την προσπάθειά μας.
Ευχηθείτε!!


Από το μπλοκ των εκδόσεων Χρυσοπηγή θα έχετε συνεχή ενημέρωση για την πορεία και εξέλιξη και της φετεινής μας αποστολής( της έκτης στη σειρά) της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στην Ουγκάντα.Με την προσευχή σας είστε εδώ!!

Ξεκίνησε η κατασκήνωσή μας.!! Χριστιανούπολη 2017

Ξεκίνησε η κατασκήνωσή μας.!! Χριστιανούπολη 2017
5η Ορθόδοξη κατασκήνωση ενορίας Αγίου Σπυρίδωνος Λουγκουζί Ουγκάντας.Μάθετε περισσότερα.κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016

Ένα σχόλιο με αφορμή το θάντατο του Δημοσιογράφου Αλεξάνδρου Βέλιου


Ο αποχαιρετισμός του Αλέξανδρου Βέλιου μπροστά στην κάμεραΔιαβάζοντας λίγα σχόλια, βλέπω παντού την καραμέλα της αξιοπρέπειας. Πέθανε με αξιοπρέπεια, γράφουν. Για σταθείτε βρε πατριώτες, δηλαδή τόσος κόσμος που πάσχει από ανίατη αρρώστια και παρ' όλα αυτά κάνει υπομονή και δεν χάνει την πίστη του είναι αναξιοπρεπείς; 


Τα παιδιά που γεννιούνται με πρόβλημα υγείας σοβαρό, ανάπηροι κ.ά. και ζουν τη ζωή τους και σηκώνουν τον σταυρό τους είναι αναξιοπρεπείς; Για σιγά λίγο γιατί θα χάσουμε και το λίγο μυαλό που έχουμε... Σύμφωνα με τα γραφόμενα και λεγόμενα σε συνέντευξη τού μακαρίτη Βέλλιου, οι ηλικιωμένοι που δεν μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν, οι έχοντες βαριά αναπηρία, οι καρκινοπαθείς (χωρίς ιατρικά βέβαιη θεραπεία) πρέπει να θανατώνονται (συνέντευξή του στη lifo). Είμαστε καλά;
( Από τη Νεφέλη)
Recommended Post Slide Out For Blogger