.+++ Συνεχίζονται οι εσπερινές ομιλίες που πραγματοποιούνται στον Σύνδεσμο Αγάπης "ο Ιερός Χρυσόστομος" στην οδό Πυργοτέλους 3α στο Παγκράτι. Την Πέμπτη 14 Μαίου στις 5:30 μ.μ. θα τελεστεί η ακολουθία του εσπερινού και θα ακολουθήσει η ομιλία από τον αρχιμανδρίτη π.Εφραίμ Παναούση .+++ Την Τρίτη 19 Μαίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής ,θα τελεσθεί Νυχτερινή Θεία Λειτουργία με την ευκαιρία της εορτής της Αποδόσεως του Πάσχα. Η ακολουθία θα ξεκινήσει στις 9.00μ.μ.+++Ξεκινάμε να μαζεύουμε τους κουμπαράδες της ιεραποστολής .Ξεκινάμε και αυτήν την περίοδο να μαζεύουμε τους κουμπαράδες της Ιεραποστολής μας για την Ουγκάντα που έχουν διανεμηθεί εδώ και ένα περίπου χρόνο για τους φίλους και υποστηρικτές της προσπάθειάς μας στην Ιεραποστολή .Έτσι λοιπόν ξεκινάμε να μεζεύουμε τους κουμπαράδες που θα μπορέσουν να ενισχύσουν την προσπάθειά της Ιεράς Μον Παναγίας Χρυσοπγής στην Αφρική .Μπορείτε λοιπόν αν θέλετε να φέρνετε από τώρα τους κουμπαράδες παραδίνοντάς τους στους π.Εφραίμ και Παίσιο .Ευχαριστούμε εκ των προτέρων πολύ.

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Με τη χάρη του Θεού ολοκληρώνεται σήμερα η πέμπτη αποστολή μας στην Ουγκάντα.




Για δύο μήνες προσπαθήσαμε να δώσουμε το παρόν στο αφρικανικό Ορθόδοξο αμπελώνα της Ουγκάντας.

Στον απολογισμό της δίμηνης παρουσίας μας ,μία λέξη αυθόρμητα βγαίνει από τα χείλη μας. «Ευχαριστώ»

Πρώτα ευχαριστούμε τον Άγιο Θεό και τον Άγιο Σπυρίδωνα για την ευλογία που γευθήκαμε όλες αυτές τις ημέρες.Το χέρι του Θεού περιέβαλε όλη την προσπάθειά μας και φανερά μας διευκόλυνε σε αρκετές δυσκολίες.

Ευχαριστούμε τον επίσκοπο Καμπάλλας και πάσης Ουγκάντας κ.Ιωνά, με την άδεια και την ευλογία του οποίου εργαζόμαστε στο χώρο αυτό.

Ευχαριστούμε τους ιερείς και διακόνους της Ορθόδοξης εκκλησίας σε όλες τις ιεραποστολικές εξορμήσεις που είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε που μας περιέβαλαν με αγάπη .Ευχαριστούμε τους δασκάλους και τους μαθητές των σχολείων που μας δέχτηκαν με χαρά.

Ευχαριστούμε  ιδιαίτερα τον π.Γεώργιο Νυόμπι και την πρεσβυτέρα Φλάβια που μας παρείχαν κάθε ευλογημένη προσφορά και φιλοξενία.Για δύο μήνες ήταν πραγματικά οι φύλακες Άγγελοί μας .Τη Μοναχή Θαβωρία για τον κόπο της και την μεγάλη της αγάπη αλλά και τον Χριστοφόρο Μουγίγκο που ακούραστα μας βοήθησε παντού.

Ευχαριστούμε τους Ορθοδόξους  πιστούς του Λουγκουζί,τους άνδρες ,τις γυναίκες,τους νέους αλλά και τα πολλά παιδιά ,που μας έκαναν για άλλη μια φορά μέλος της οικογένειάς τους.Ο Θεός να δίνει χαρά και πολλές ευλογίες.

Ολοκληρώνουμε τις ευχαριστίες μας με τα μέλη των δύο ομάδων της αποστολής μας ,που με θυσιαστικό ζήλο έδωσαν όχι κάτι από τον εαυτό τους αλλά τον ίδιο τον εαυτό τους.Τους ευχαριστούμε « από καρδιάς»

Ευχαριστούμε  λοιπόν τα μέλη της πρώτης μας ομάδος:

Γιώργο Πολυχρονίδη

Αγελική Δασούλα

Αγγελική Παντέλη

Φένια Μουρατίδου

Κάτια Παναγιωτακοπούλου

Χρυσούλα Τυλιανάκη

 Και της δεύτερης ομάδος μας

Σταυρούλα Λαμπίδη

Θάλεια Λαμπίδη

Ελένη Μαρκοπούλου

Χριστίνα Μαρκοπούλου

Ακριβή Κουμπέτσου

Στέφανο Βλάχο

Γιάννη Ευγενίδη

Τέλος ευχαριστούμε όλους εσάς που χάρη στη δική σας αγάπη, είχαμε άλλη μία χρονιά ευλογημένης διακονίας στην όμορφη χώρα της Ουγκάντας.

Ανανεώνουμε την υπόσχεσή μας για το καλοκαίρι του 2017!!
Αν ο Θεός και πάλι το θελήσει.

Εύχεσθε.

π.Εφραίμ Παναούσης.
Recommended Post Slide Out For Blogger