.+++ Συνεχίζονται οι εσπερινές ομιλίες που πραγματοποιούνται στον Σύνδεσμο Αγάπης "ο Ιερός Χρυσόστομος" στην οδό Πυργοτέλους 3α στο Παγκράτι. Την Πέμπτη 14 Μαίου στις 5:30 μ.μ. θα τελεστεί η ακολουθία του εσπερινού και θα ακολουθήσει η ομιλία από τον αρχιμανδρίτη π.Εφραίμ Παναούση .+++ Την Τρίτη 19 Μαίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής ,θα τελεσθεί Νυχτερινή Θεία Λειτουργία με την ευκαιρία της εορτής της Αποδόσεως του Πάσχα. Η ακολουθία θα ξεκινήσει στις 9.00μ.μ.+++Ξεκινάμε να μαζεύουμε τους κουμπαράδες της ιεραποστολής .Ξεκινάμε και αυτήν την περίοδο να μαζεύουμε τους κουμπαράδες της Ιεραποστολής μας για την Ουγκάντα που έχουν διανεμηθεί εδώ και ένα περίπου χρόνο για τους φίλους και υποστηρικτές της προσπάθειάς μας στην Ιεραποστολή .Έτσι λοιπόν ξεκινάμε να μεζεύουμε τους κουμπαράδες που θα μπορέσουν να ενισχύσουν την προσπάθειά της Ιεράς Μον Παναγίας Χρυσοπγής στην Αφρική .Μπορείτε λοιπόν αν θέλετε να φέρνετε από τώρα τους κουμπαράδες παραδίνοντάς τους στους π.Εφραίμ και Παίσιο .Ευχαριστούμε εκ των προτέρων πολύ.

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Σαν τους λουκουμάδες της θείας δεν έχει!!





Μαζί με τους εθελοντές της πρώτης ομάδος της αποστολής μας  και η Χρυσούλα Τυλιανάκη γνωστή και ως «θεία»όχι μόνο σε μας αλλά  και σε όλους  πλέον τους πιστούς και κυρίως τα παιδιά του Λουγκουζί.Να κρατάει πάντα ένα μωρό ,να ξεκλέβει καραμμέλες και να δίνει στα παιδάκια που την έπαιρναν στο κατόπι.
Που βοήθησε; Παντού!! Όπου η αγάπη την κάλεσε. Σαν μικρό αντίδωρο αγάπης οι επόμενες φωτογραφίες.Στο Λουγκουζί μαζί με τη Αγγελική Δασούλα έφτιαξαν λουκουμάδες για όλα τα παιδιά.Αγάπη,νοστιμιά και  γλυκό της μαμάς!!Γιατί είναι αλήθεια πως σαν τους λουκουμάδες της θείας δεν έχει.!! Ο Θεός να την δυναμώνει και να την ευλογεί.Την ευχαριστούμε «από καρδιάς»







Recommended Post Slide Out For Blogger