Ένα βίντεο από την έκτη αποστολή μας στην Ουγκάντα και αφορά μία παλαιότερη εκδήλωσή μας για την Ιεραποστολή.Αυτή την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου ( Κυριακή της Ορθοδοξίας) το απόγευμα σας περιμένουμε στον Ιερό Ναό Παναγίας Βλαχέρνας Κερατσινίου για να μιλήσουμε για την Ιεραποστολή και να σας ενημερώσουμε για την πορεία των ιεραποτολικών μας κλιμακίων .Σας περιμένουμε.

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

.

Σαρακοστή 2018 στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής

Σαρακοστή 2018 στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής
Μάθετε περισσότερα.Κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2016

Σαν τους λουκουμάδες της θείας δεν έχει!!

Μαζί με τους εθελοντές της πρώτης ομάδος της αποστολής μας  και η Χρυσούλα Τυλιανάκη γνωστή και ως «θεία»όχι μόνο σε μας αλλά  και σε όλους  πλέον τους πιστούς και κυρίως τα παιδιά του Λουγκουζί.Να κρατάει πάντα ένα μωρό ,να ξεκλέβει καραμμέλες και να δίνει στα παιδάκια που την έπαιρναν στο κατόπι.
Που βοήθησε; Παντού!! Όπου η αγάπη την κάλεσε. Σαν μικρό αντίδωρο αγάπης οι επόμενες φωτογραφίες.Στο Λουγκουζί μαζί με τη Αγγελική Δασούλα έφτιαξαν λουκουμάδες για όλα τα παιδιά.Αγάπη,νοστιμιά και  γλυκό της μαμάς!!Γιατί είναι αλήθεια πως σαν τους λουκουμάδες της θείας δεν έχει.!! Ο Θεός να την δυναμώνει και να την ευλογεί.Την ευχαριστούμε «από καρδιάς»Recommended Post Slide Out For Blogger