Αν οι πολλοί επιμένουν να ξυπνήσεις .. εσύ μη σταματάς να ονειρεύεσαι..
Στην καρδιά της Αφρικής,στην Ουγκάντα,για έκτη χρονιά, μερικά όνειρα γίνονται πράξη.
Κάθε καλοκαίρι η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής διοργανώνει αποστολή στην Αφρικανική χώρα της Ουγκάντας.Για έκτη συνεχή προσπαθούμε για δύο μήνες από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο ,να βοηθήσουμε όπως και όσο μπορούμε στον ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό Αμπελώνα της χώρας.Στη λατρεία ,στην κατήχηση ,στις βαπτίσεις ,στα Ιατρεία,στην κατασκήνωση,στις Ιεραποστολικές εξορμήσεις.
Γιατί η ιεραποστολή είναι σημαντική όσο το νερό!
Mε τη δική σας βοήθεια ,η προσπάθειά μας συνεχίζεται
Εθνική τράπεζα : 656/201115-86
IBAΝ : 3301106560000065620111586
στο όνομα του ιερέως της αποστολής μας
George Nyombi
Ευχαριστούμε " από καρδιάς " πολύ.Ο Θεός να σας ευλογεί.

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες
.
Καλή Παναγιά....

Η αποστολή μας στην Ουγκάντα συνεχίζεται και διανύει ήδη το δεύτερο μήνα !!
Ξεκίνησε τη δραστηριότητά της η δεύτερη ομάδα που αποτελείται από φοιτητές .Ευχηθείτε!!

Από το μπλοκ των εκδόσεων Χρυσοπηγή θα έχετε συνεχή ενημέρωση για την πορεία και εξέλιξη και της φετεινής μας αποστολής( της έκτης στη σειρά) της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στην Ουγκάντα.Με την προσευχή σας είστε εδώ!!

To Λουγκουζάκι μας μεγαλώνει..ολοκληρώνεται

To Λουγκουζάκι μας μεγαλώνει..ολοκληρώνεται
το Δημοτικό μας σχολείο στο Λουγκουζί της Ουγκάντας.Μάθετε περισσότερα.Κοινοποιήστε το .Βοηθείστε.Κάντε κλικ στην εικόνα.

Διαβάστε σήμερα..

"

Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2016

Σαν τους λουκουμάδες της θείας δεν έχει!!

Μαζί με τους εθελοντές της πρώτης ομάδος της αποστολής μας  και η Χρυσούλα Τυλιανάκη γνωστή και ως «θεία»όχι μόνο σε μας αλλά  και σε όλους  πλέον τους πιστούς και κυρίως τα παιδιά του Λουγκουζί.Να κρατάει πάντα ένα μωρό ,να ξεκλέβει καραμμέλες και να δίνει στα παιδάκια που την έπαιρναν στο κατόπι.
Που βοήθησε; Παντού!! Όπου η αγάπη την κάλεσε. Σαν μικρό αντίδωρο αγάπης οι επόμενες φωτογραφίες.Στο Λουγκουζί μαζί με τη Αγγελική Δασούλα έφτιαξαν λουκουμάδες για όλα τα παιδιά.Αγάπη,νοστιμιά και  γλυκό της μαμάς!!Γιατί είναι αλήθεια πως σαν τους λουκουμάδες της θείας δεν έχει.!! Ο Θεός να την δυναμώνει και να την ευλογεί.Την ευχαριστούμε «από καρδιάς»Recommended Post Slide Out For Blogger