Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Σήμερα Πέμπτη 19 Οκτωβρίου στις 7.30μ.μ. θα πραγματοποιηθεί εσπερινή ομιλία στον Σύνδεσμο Αγάπης "ο Ιερός Χρυσόστομος" που βρίσκεται στην οδό Πυργοτέλους 3α στο Παγκράτι .
Στις 6.45μ.μ. θα τελεσθεί η ακολουθία του εσπερινού και στη συνέχεια η ομιλία.Το κεντρικό θέμα της ιεραποστολικής χρονιάς αφορά στην ανάλυση και ερμηνεία των θαυμάτων του Κυρίου.

Η παλαιοχριστιανική Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου θα τελεστεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 7.30.π.μ.

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 10.15π.μ. και μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα βρεθούμε στο αρχονταρίκι για να θυμηθούμε στιγμές από το έπος του 1940 και να τραγουδήσουμε μαζί τραγούδια της Σοφίας Βέμπο ,τα τραγούδια της Νίκης.Μία ζεστή ευκαιρία για να πούμε τα ΟΧΙ του σήμερα...

Με το χαμόγελο στα χείλη ...

Με το χαμόγελο στα χείλη ...
Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 10.15π.μ. Κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2016

Σαν τους λουκουμάδες της θείας δεν έχει!!

Μαζί με τους εθελοντές της πρώτης ομάδος της αποστολής μας  και η Χρυσούλα Τυλιανάκη γνωστή και ως «θεία»όχι μόνο σε μας αλλά  και σε όλους  πλέον τους πιστούς και κυρίως τα παιδιά του Λουγκουζί.Να κρατάει πάντα ένα μωρό ,να ξεκλέβει καραμμέλες και να δίνει στα παιδάκια που την έπαιρναν στο κατόπι.
Που βοήθησε; Παντού!! Όπου η αγάπη την κάλεσε. Σαν μικρό αντίδωρο αγάπης οι επόμενες φωτογραφίες.Στο Λουγκουζί μαζί με τη Αγγελική Δασούλα έφτιαξαν λουκουμάδες για όλα τα παιδιά.Αγάπη,νοστιμιά και  γλυκό της μαμάς!!Γιατί είναι αλήθεια πως σαν τους λουκουμάδες της θείας δεν έχει.!! Ο Θεός να την δυναμώνει και να την ευλογεί.Την ευχαριστούμε «από καρδιάς»Recommended Post Slide Out For Blogger