Ένα βίντεο από την έκτη αποστολή μας στην Ουγκάντα και αφορά μία παλαιότερη εκδήλωσή μας για την Ιεραποστολή.Αυτή την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου ( Κυριακή της Ορθοδοξίας) το απόγευμα σας περιμένουμε στον Ιερό Ναό Παναγίας Βλαχέρνας Κερατσινίου για να μιλήσουμε για την Ιεραποστολή και να σας ενημερώσουμε για την πορεία των ιεραποτολικών μας κλιμακίων .Σας περιμένουμε.

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

.

Σαρακοστή 2018 στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής

Σαρακοστή 2018 στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής
Μάθετε περισσότερα.Κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016

Έβδομη μέρα της κατασκήνωσής μας στο χωριό Λουγκουζί
Το Σάββατο 13  Αυγούστου η κατασκήνωσή μας ξεκίνησε πολύ όμορφα.15 νέα μέλη εντάχθηκαν στην εκκλησία μας  με το μυστήριο του Βαπτίσματος,ενώ ανάδοχοί τους έγιναν τα μέλη της 5ης αποστολής μας . Αμέσως μετά ακολούθησαν ομαδικά παιχνίδια ενώ το μεσημεριανό φαγητό μας έκανε ιδιάιτερα χαρούμενους και κυρίως τα παιδιά.
Με την κατήχηση καθαρίζοντας και πάλι φυστίκια μιλήσαμε σήμερα για  το αν γίνονται σήμερα θαύματα.Αναφερθήκαμε ακόμη στη δύναμη της μετανοίας με βάση το βίο της Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας.
Η κατήχηση των μικρών παιδιών αφορούσε την ιστορία του Αγίου Μαρκιανού και τη δύναμη της αγάπης.Η μέρα έκλεισε με ένα θαυμάσιο  έξαθλο που ετοίμασαν με αγάπη τα μέλη της αποστολής μας.Η ακολουθία του εσπερινού και η υποστολή της σημαίας έκλεισαν όμορφα τη μέρα μας.
Recommended Post Slide Out For Blogger