Τιμή σε εσάς...

Τιμή σε εσάς...
Τιμή σε εσάς που πέσατε στης νίκης τον αγώνα
και καθεμιά απ’ το αίμα σας που χύσατε σταγόνα..
τη λευτεριά θεμέλιωσε και την χαιρόμαστε όλοι.
Ποτέ σας δεν δειλιάσατε στου βάρβαρου το βόλι
και στήσατε στα στήθη σας ατσάλινη ασπίδα
και δώσατε ελεύθερη σαν πρώτα την Πατρίδα!!!

Με το χαμόγελο στα χείλη ...

Με το χαμόγελο στα χείλη ...
Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 10.15π.μ. Κάντε κλικ στην εικόνα

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Η παλαιοχριστιανική Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου θα τελεστεί αύριο Σάββατο 21 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 7.30.π.μ.

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 10.15π.μ. και μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα βρεθούμε στο αρχονταρίκι για να θυμηθούμε στιγμές από το έπος του 1940 και να τραγουδήσουμε μαζί τραγούδια της Σοφίας Βέμπο ,τα τραγούδια της Νίκης.Μία ζεστή ευκαιρία για να πούμε τα ΟΧΙ του σήμερα...

Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016

Έβδομη μέρα της κατασκήνωσής μας στο χωριό Λουγκουζί
Το Σάββατο 13  Αυγούστου η κατασκήνωσή μας ξεκίνησε πολύ όμορφα.15 νέα μέλη εντάχθηκαν στην εκκλησία μας  με το μυστήριο του Βαπτίσματος,ενώ ανάδοχοί τους έγιναν τα μέλη της 5ης αποστολής μας . Αμέσως μετά ακολούθησαν ομαδικά παιχνίδια ενώ το μεσημεριανό φαγητό μας έκανε ιδιάιτερα χαρούμενους και κυρίως τα παιδιά.
Με την κατήχηση καθαρίζοντας και πάλι φυστίκια μιλήσαμε σήμερα για  το αν γίνονται σήμερα θαύματα.Αναφερθήκαμε ακόμη στη δύναμη της μετανοίας με βάση το βίο της Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας.
Η κατήχηση των μικρών παιδιών αφορούσε την ιστορία του Αγίου Μαρκιανού και τη δύναμη της αγάπης.Η μέρα έκλεισε με ένα θαυμάσιο  έξαθλο που ετοίμασαν με αγάπη τα μέλη της αποστολής μας.Η ακολουθία του εσπερινού και η υποστολή της σημαίας έκλεισαν όμορφα τη μέρα μας.
Recommended Post Slide Out For Blogger