Αν οι πολλοί επιμένουν να ξυπνήσεις .. εσύ μη σταματάς να ονειρεύεσαι..
Στην καρδιά της Αφρικής,στην Ουγκάντα,για έκτη χρονιά, μερικά όνειρα γίνονται πράξη.
Κάθε καλοκαίρι η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής διοργανώνει αποστολή στην Αφρικανική χώρα της Ουγκάντας.Για έκτη συνεχή προσπαθούμε για δύο μήνες από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο ,να βοηθήσουμε όπως και όσο μπορούμε στον ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό Αμπελώνα της χώρας.Στη λατρεία ,στην κατήχηση ,στις βαπτίσεις ,στα Ιατρεία,στην κατασκήνωση,στις Ιεραποστολικές εξορμήσεις.
Γιατί η ιεραποστολή είναι σημαντική όσο το νερό!
Mε τη δική σας βοήθεια ,η προσπάθειά μας συνεχίζεται
Εθνική τράπεζα : 656/201115-86
IBAΝ : 3301106560000065620111586
στο όνομα του ιερέως της αποστολής μας
George Nyombi
Ευχαριστούμε " από καρδιάς " πολύ.Ο Θεός να σας ευλογεί.

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Ξεκίνησε η Χριστιανούπολη 2017 στην Ουγκάντα.
(Η 5η ορθόδοξη κατασκήνωση στο χωριό Λουγκουζί).Η αποστολή μας συνεχίζεται και οργανώνεται από ομάδα εθελοντών. Ενημερωθείτε για τη δραστηριότητά μας.Ενισχύστε την προσπάθειά μας.
Ευχηθείτε!!


Από το μπλοκ των εκδόσεων Χρυσοπηγή θα έχετε συνεχή ενημέρωση για την πορεία και εξέλιξη και της φετεινής μας αποστολής( της έκτης στη σειρά) της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στην Ουγκάντα.Με την προσευχή σας είστε εδώ!!

Ξεκίνησε η κατασκήνωσή μας.!! Χριστιανούπολη 2017

Ξεκίνησε η κατασκήνωσή μας.!! Χριστιανούπολη 2017
5η Ορθόδοξη κατασκήνωση ενορίας Αγίου Σπυρίδωνος Λουγκουζί Ουγκάντας.Μάθετε περισσότερα.κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016

Έβδομη μέρα της κατασκήνωσής μας στο χωριό Λουγκουζί
Το Σάββατο 13  Αυγούστου η κατασκήνωσή μας ξεκίνησε πολύ όμορφα.15 νέα μέλη εντάχθηκαν στην εκκλησία μας  με το μυστήριο του Βαπτίσματος,ενώ ανάδοχοί τους έγιναν τα μέλη της 5ης αποστολής μας . Αμέσως μετά ακολούθησαν ομαδικά παιχνίδια ενώ το μεσημεριανό φαγητό μας έκανε ιδιάιτερα χαρούμενους και κυρίως τα παιδιά.
Με την κατήχηση καθαρίζοντας και πάλι φυστίκια μιλήσαμε σήμερα για  το αν γίνονται σήμερα θαύματα.Αναφερθήκαμε ακόμη στη δύναμη της μετανοίας με βάση το βίο της Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας.
Η κατήχηση των μικρών παιδιών αφορούσε την ιστορία του Αγίου Μαρκιανού και τη δύναμη της αγάπης.Η μέρα έκλεισε με ένα θαυμάσιο  έξαθλο που ετοίμασαν με αγάπη τα μέλη της αποστολής μας.Η ακολουθία του εσπερινού και η υποστολή της σημαίας έκλεισαν όμορφα τη μέρα μας.
Recommended Post Slide Out For Blogger