Τιμή σε εσάς...

Τιμή σε εσάς...
Τιμή σε εσάς που πέσατε στης νίκης τον αγώνα
και καθεμιά απ’ το αίμα σας που χύσατε σταγόνα..
τη λευτεριά θεμέλιωσε και την χαιρόμαστε όλοι.
Ποτέ σας δεν δειλιάσατε στου βάρβαρου το βόλι
και στήσατε στα στήθη σας ατσάλινη ασπίδα
και δώσατε ελεύθερη σαν πρώτα την Πατρίδα!!!

Στην Παναγία των Ναυμάχων..

Στην Παναγία των Ναυμάχων..
Προσκυνηματική εξόρμηση συμμετοχή σε Ιερά αγρυπνία.Μάθετε περισσότερα.Κάντε κλικ στην εικόνα

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Την Τρίτη 24 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί προσκυνηματική εξόρμηση από την Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ταμπουρίων στον Πειραιά, όπου θα προσκυνήσουμε την εικόνα της Παναγίας της Φανερωμένης ( των Ναυμάχων) και θα παραμείνουμε στην Ιερά Αγρυπνία που θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό . Αναχώρηση με πούλμαν από την Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στις 8.30μ.μ. και επιστροφή στην Ιερά Μονή περίπου στις 2.00π.μ.Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 2295022228.

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 10.15π.μ. και μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα βρεθούμε στο αρχονταρίκι για να θυμηθούμε στιγμές από το έπος του 1940 και να τραγουδήσουμε μαζί τραγούδια της Σοφίας Βέμπο ,τα τραγούδια της Νίκης.Μία ζεστή ευκαιρία για να πούμε τα ΟΧΙ του σήμερα...

Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016

Δεύτερη μέρα της κατασκήνωσής μας στο Λουγκουζί
Την Δευτέρα  8 Αυγούστου τελώντας την ακολουθία του Όρθρου και πίνοντας το τσάι ξεκινήσαμε τη δεύτερη μέρα της κατασκήνωσής μας στο χωριό Λουγκουζί,Αμέσως μετά ξεκίνησε η κατήχηση .Τα φετινά θέματα της κατασκηνώσεώς μας  αφορούν τα θαύματα και τις παραβολές του Χριστού.Το σημερινό μας θέμα αφορούσε την παραβολή του Καλού Σαμαρείτη.Ακολούθησαν ερωτήσεις από του πιστούς που είχαν πολύ ενδιαφέρον. τη σκυτάλη με παιχνίδια κατασκευές και τραγούδια για τα μικρά παιδιά.Στο μεσημεριανό μας φαγητό και πάλι τα παιδιά χαρούμενα περίμεναν υπομονετικά τη σειρά τους.ενώ ακολούθησαν κατασκευές και παιχνίδια στην αυλή από τους εθελοντές της αποστολής μας.Η παράκληση της Παναγίας έκλεισε ευλογημένα και τη σημερινή ημέρα.


Recommended Post Slide Out For Blogger