Τιμή σε εσάς...

Τιμή σε εσάς...
Τιμή σε εσάς που πέσατε στης νίκης τον αγώνα
και καθεμιά απ’ το αίμα σας που χύσατε σταγόνα..
τη λευτεριά θεμέλιωσε και την χαιρόμαστε όλοι.
Ποτέ σας δεν δειλιάσατε στου βάρβαρου το βόλι
και στήσατε στα στήθη σας ατσάλινη ασπίδα
και δώσατε ελεύθερη σαν πρώτα την Πατρίδα!!!

Με το χαμόγελο στα χείλη ...

Με το χαμόγελο στα χείλη ...
Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 10.15π.μ. Κάντε κλικ στην εικόνα

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Η παλαιοχριστιανική Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου θα τελεστεί αύριο Σάββατο 21 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 7.30.π.μ.

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 10.15π.μ. και μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα βρεθούμε στο αρχονταρίκι για να θυμηθούμε στιγμές από το έπος του 1940 και να τραγουδήσουμε μαζί τραγούδια της Σοφίας Βέμπο ,τα τραγούδια της Νίκης.Μία ζεστή ευκαιρία για να πούμε τα ΟΧΙ του σήμερα...

Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016

Ημερήσια εκδρομή για τους νέους της ενορίας του Αγίου ΣπυρίδωνοςΤην Πέμπτη  18 Αυγούστου βρεθήκαμε με την ομάδα  νέων  της ενορίας του Αγίου Σπυρίδωνος σε μία θαυμάσια ευκαιρία.Επισκεφθήκαμε καντά στο Λουγκουζί την περιοχή Καμπόμα όπου είχαμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε το Ζωολογικό κήπο και να παίξουμε  ομαδικά παιχνίδια.Καθήσαμε λίγο και μιλήσαμε για θέματα που αφορούν τη ζωή και την ηλικία τους ενώ ανανεώσαμε τις συναντήσεις μας και για τις υπόλοιπες μέρες ,όταν θα συζητήσουμε πρώτα ο Θεός για θέματα που αφορούν την καθημερινότητα και τις επιλογές της ζωής τους.


Recommended Post Slide Out For Blogger