Αν οι πολλοί επιμένουν να ξυπνήσεις .. εσύ μη σταματάς να ονειρεύεσαι..
Στην καρδιά της Αφρικής,στην Ουγκάντα,για έκτη χρονιά, μερικά όνειρα γίνονται πράξη.
Κάθε καλοκαίρι η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής διοργανώνει αποστολή στην Αφρικανική χώρα της Ουγκάντας.Για έκτη συνεχή προσπαθούμε για δύο μήνες από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο ,να βοηθήσουμε όπως και όσο μπορούμε στον ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό Αμπελώνα της χώρας.Στη λατρεία ,στην κατήχηση ,στις βαπτίσεις ,στα Ιατρεία,στην κατασκήνωση,στις Ιεραποστολικές εξορμήσεις.
Γιατί η ιεραποστολή είναι σημαντική όσο το νερό!
Mε τη δική σας βοήθεια ,η προσπάθειά μας συνεχίζεται
Εθνική τράπεζα : 656/201115-86
IBAΝ : 3301106560000065620111586
στο όνομα του ιερέως της αποστολής μας
George Nyombi
Ευχαριστούμε " από καρδιάς " πολύ.Ο Θεός να σας ευλογεί.

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες
.
Καλή Παναγιά....

Η αποστολή μας στην Ουγκάντα συνεχίζεται και διανύει ήδη το δεύτερο μήνα !!
Ξεκίνησε τη δραστηριότητά της η δεύτερη ομάδα που αποτελείται από φοιτητές .Ευχηθείτε!!

Από το μπλοκ των εκδόσεων Χρυσοπηγή θα έχετε συνεχή ενημέρωση για την πορεία και εξέλιξη και της φετεινής μας αποστολής( της έκτης στη σειρά) της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στην Ουγκάντα.Με την προσευχή σας είστε εδώ!!

To Λουγκουζάκι μας μεγαλώνει..ολοκληρώνεται

To Λουγκουζάκι μας μεγαλώνει..ολοκληρώνεται
το Δημοτικό μας σχολείο στο Λουγκουζί της Ουγκάντας.Μάθετε περισσότερα.Κοινοποιήστε το .Βοηθείστε.Κάντε κλικ στην εικόνα.

Διαβάστε σήμερα..

"

Κυριακή, 7 Αυγούστου 2016

Ιεραποστολική εξόρμηση στο Κατέντε ( Α μέρος)Την Παρασκευή 5 Αυγούστου  επισκεφθήκαμε  με τη δεύτερη ομάδα της αποστολής μας  την ενορία του της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Κατέντε,μία απομακρυσμένη ενορία . Αφού ξεναγηθήκαμε στον Ιερό Ναό ,δώσαμε στον π.Χριστοφόρο Κιζύτο, που τέσσερα χρόνια διακονεί την εκκλησία    ιερατικά είδη που είχαμε φέρει από την Ελλάδα. Αργότερα συναντηθήκαμε με τους δασκάλους και τα παιδιά του Δημοτικού σχολείου και αργότερα τα παιδιά του Γυμνασίου που ετοιμάζονται για τις σχολικές τους εξετάσεις.Τους μιλήσαμε ,τους ευχηθήκαμε "καλή επιτυχία " .Παίξαμε χαρούμενα παιχνίδια με τα παιδιά του Δημοτικού στον περίβολο της ενορίας και φύγαμε γεμάτοι εικόνες και εμπειρίες..Μοιράσαμε καραμμέλες σε όλους και πήραμε το δρόμο του γυρισμού. Στο Γυμνάσιο  γνωρίσαμε τη Μαρία μία κοπέλλα με κινητικά προβλήματα ,πανέξυπνη και γλυκύτατη που ετοιμάζεται για τις εξετάσεις της.Η χαρά της ήταν απερίγραπτη όταν με χαρά της ανακοινώσαμε ότι την περιλάβαμε με αγάπη στο πρόγραμμα αναδοχής παιδιών από την Ουγκάντα από αντίστοιχες Ελληνικές οικογένειες που λειτουργεί από την ομάδα μας εδώ και πέντε χρόνια.Η Μαρία ετοιμάζεται για το Λύκειο και έχει πολλές δυνατότητες να πετύχει και να χαρεί τα μεγάλα της όνειρα.Ο Θεός μαζί της.Μαρία σε ευχαριστούμε εμείς. !!
Recommended Post Slide Out For Blogger