Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Σήμερα Πέμπτη 19 Οκτωβρίου στις 7.30μ.μ. θα πραγματοποιηθεί εσπερινή ομιλία στον Σύνδεσμο Αγάπης "ο Ιερός Χρυσόστομος" που βρίσκεται στην οδό Πυργοτέλους 3α στο Παγκράτι .
Στις 6.45μ.μ. θα τελεσθεί η ακολουθία του εσπερινού και στη συνέχεια η ομιλία.Το κεντρικό θέμα της ιεραποστολικής χρονιάς αφορά στην ανάλυση και ερμηνεία των θαυμάτων του Κυρίου.

Η παλαιοχριστιανική Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου θα τελεστεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 7.30.π.μ.

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 10.15π.μ. και μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα βρεθούμε στο αρχονταρίκι για να θυμηθούμε στιγμές από το έπος του 1940 και να τραγουδήσουμε μαζί τραγούδια της Σοφίας Βέμπο ,τα τραγούδια της Νίκης.Μία ζεστή ευκαιρία για να πούμε τα ΟΧΙ του σήμερα...

Με το χαμόγελο στα χείλη ...

Με το χαμόγελο στα χείλη ...
Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 10.15π.μ. Κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Κυριακή, 7 Αυγούστου 2016

Ιεραποστολική εξόρμηση στο Κατέντε ( Α μέρος)Την Παρασκευή 5 Αυγούστου  επισκεφθήκαμε  με τη δεύτερη ομάδα της αποστολής μας  την ενορία του της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Κατέντε,μία απομακρυσμένη ενορία . Αφού ξεναγηθήκαμε στον Ιερό Ναό ,δώσαμε στον π.Χριστοφόρο Κιζύτο, που τέσσερα χρόνια διακονεί την εκκλησία    ιερατικά είδη που είχαμε φέρει από την Ελλάδα. Αργότερα συναντηθήκαμε με τους δασκάλους και τα παιδιά του Δημοτικού σχολείου και αργότερα τα παιδιά του Γυμνασίου που ετοιμάζονται για τις σχολικές τους εξετάσεις.Τους μιλήσαμε ,τους ευχηθήκαμε "καλή επιτυχία " .Παίξαμε χαρούμενα παιχνίδια με τα παιδιά του Δημοτικού στον περίβολο της ενορίας και φύγαμε γεμάτοι εικόνες και εμπειρίες..Μοιράσαμε καραμμέλες σε όλους και πήραμε το δρόμο του γυρισμού. Στο Γυμνάσιο  γνωρίσαμε τη Μαρία μία κοπέλλα με κινητικά προβλήματα ,πανέξυπνη και γλυκύτατη που ετοιμάζεται για τις εξετάσεις της.Η χαρά της ήταν απερίγραπτη όταν με χαρά της ανακοινώσαμε ότι την περιλάβαμε με αγάπη στο πρόγραμμα αναδοχής παιδιών από την Ουγκάντα από αντίστοιχες Ελληνικές οικογένειες που λειτουργεί από την ομάδα μας εδώ και πέντε χρόνια.Η Μαρία ετοιμάζεται για το Λύκειο και έχει πολλές δυνατότητες να πετύχει και να χαρεί τα μεγάλα της όνειρα.Ο Θεός μαζί της.Μαρία σε ευχαριστούμε εμείς. !!
Recommended Post Slide Out For Blogger