"Ιεραποστολή : Αυτός ο κόσμος μπορεί να αλλάξει."
Την Κυριακή 24 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής θα προβληθεί ένα ωριαίο ντοκυμαντέρ με θέμα την Ιεραποστολή μας στην Ουγκάντα.Σενάριο -κείμενα- σχεδιασμός : Χριστίνα Σεφερλή.
Φωτογραφία -Βίντεο :Γιώργος Αγγελόπουλος.
Πρόκειται για ένα αφιέρωμα στην περυσινή μας ιεραποστολική μας δραστηριότητα ( 2017) στην Ουγκάντα,με χρώματα,εικόνες και ελπίδα από τις δραστηριότητες των ομάδων των εθελοντών που και φέτος διακόνησαν στην Ιεραποστολή μας.Μιλούν στην κάμερα οι ίδιοι οι εθελοντές ,Ιερείς της ιεραποστολής μας ,πιστοί αλλά και νέοι από την ενορία του Αγίου Σπυρίδωνος του Λουγκουζί.Παρουσιάζονται οι δράσεις,οι προσδοκίες ,τα όνειρα για τη συνέχεια και την εξέλιξη της Ιεραποστολής.Η παρουσία σας είναι σημαντική και δίνει θάρος σε αυτούς που εργάζονται και σε αυτούς που πιστεύουν πως η Ιεραποστολή μπορεί να αλλάξει τον κόσμο.Σας περιμένουμε.

7η Αποστολή στην Ουγκάντα-από χώμα και όνειρα

7η Αποστολή στην Ουγκάντα-από χώμα και όνειρα
Ιούλιος Αύγουστος 2018.Μάθετε περισσότερα.Κάντε κλικ στην εικόνα

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

.

Διαβάστε σήμερα..

"

Κυριακή, 7 Αυγούστου 2016

Ιεραποστολική εξόρμηση στο Κατέντε ( Α μέρος)Την Παρασκευή 5 Αυγούστου  επισκεφθήκαμε  με τη δεύτερη ομάδα της αποστολής μας  την ενορία του της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Κατέντε,μία απομακρυσμένη ενορία . Αφού ξεναγηθήκαμε στον Ιερό Ναό ,δώσαμε στον π.Χριστοφόρο Κιζύτο, που τέσσερα χρόνια διακονεί την εκκλησία    ιερατικά είδη που είχαμε φέρει από την Ελλάδα. Αργότερα συναντηθήκαμε με τους δασκάλους και τα παιδιά του Δημοτικού σχολείου και αργότερα τα παιδιά του Γυμνασίου που ετοιμάζονται για τις σχολικές τους εξετάσεις.Τους μιλήσαμε ,τους ευχηθήκαμε "καλή επιτυχία " .Παίξαμε χαρούμενα παιχνίδια με τα παιδιά του Δημοτικού στον περίβολο της ενορίας και φύγαμε γεμάτοι εικόνες και εμπειρίες..Μοιράσαμε καραμμέλες σε όλους και πήραμε το δρόμο του γυρισμού. Στο Γυμνάσιο  γνωρίσαμε τη Μαρία μία κοπέλλα με κινητικά προβλήματα ,πανέξυπνη και γλυκύτατη που ετοιμάζεται για τις εξετάσεις της.Η χαρά της ήταν απερίγραπτη όταν με χαρά της ανακοινώσαμε ότι την περιλάβαμε με αγάπη στο πρόγραμμα αναδοχής παιδιών από την Ουγκάντα από αντίστοιχες Ελληνικές οικογένειες που λειτουργεί από την ομάδα μας εδώ και πέντε χρόνια.Η Μαρία ετοιμάζεται για το Λύκειο και έχει πολλές δυνατότητες να πετύχει και να χαρεί τα μεγάλα της όνειρα.Ο Θεός μαζί της.Μαρία σε ευχαριστούμε εμείς. !!
Recommended Post Slide Out For Blogger