Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Πουλά το Ολυμπιακό μετάλλιο για ένα καρκινοπαθές αγόρι.

Πουλά το Ολυμπιακό μετάλλιο για ένα καρκινοπαθές αγόρι 
Ο δισκοβόλος Πιότρ Μαλαχόφσκι αποφάσισε να θέσει προς πώληση το ασημένιο που κέρδισε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για ένα που πάσχει από μια σπάνια μορφή .
Πηγή : Ενοριακή ζωή
"Στο Ρίο πάλεψα για το χρυσό", έγραψε ο Πιότρ Μαλαχόφσκι στο προφίλ του στο Facebook. "Καλώ όλους τους ανθρώπους, να αγωνιστούμε μαζί για κάτι που είναι ακόμη πιο πολύτιμο: για την υγεία αυτού του φανταστικού αγοριού".
Ο Πιότρ Μαλαχόφσκι είπε όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τη δημοπρασία θα δαπανηθούν για τη θεραπεία του 3χρονου Πολωνού αγοριού Ολεκ Σιμάνσκι, που υποφέρει για σχεδόν δύο χρόνια από ρετινοβλάστωμα, έναν καρκίνο των ματιών που επηρεάζει τα μικρά παιδιά.
"Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να σωθούν τα μάτια του Ολεκ στην Πολωνία. Η μόνη πιθανότητα είναι να πάει για θεραπεία στη Νέα Υόρκη", δήλωσε ο Μαλαχόφσκι .

Ένα ίδρυμα στην Πολωνία που ονομάζεται "Siepomaga" έχει ήδη συγκεντρώσει περίπου το ένα τρίτο των χρημάτων που χρειάζονται (περίπου 126.000 δολάρια) για να χρηματοδοτηθεί η θεραπεία του παιδιού στην οφθαλμολογική ογκολογική κλινική του Ντέιβιντ Αμπραμσον στη Νέα Υόρκη.
Η υψηλότερη προσφορά στη δημοπρασία για το ασημένιο μετάλλιο του Μαλακόφσκι στην ιστοσελίδα "Allegro" της Πολωνίας είχε φτάσει περίπου τα 6.000 δολλάρια, λίγο μετά το ξεκίνημά της ενώ θα πρέπει να επισημανθεί ότι η δημοπρασία λήγει στις 26 Αυγούστου.
"Σας καλώ όλους να συμμετάσχετε στην προσφορά. Αν μπορέσετε να με βοηθήσετε, το ασημένιο μετάλλιο μου μπορεί να είναι πιο πολύτιμο για τον Ολεκ από το χρυσό", είπε ο Πιότρ Μαλαχόφσκι.
Πηγή:   ΑΠΕ-ΜΠΕ
Recommended Post Slide Out For Blogger