Τιμή σε εσάς...

Τιμή σε εσάς...
Τιμή σε εσάς που πέσατε στης νίκης τον αγώνα
και καθεμιά απ’ το αίμα σας που χύσατε σταγόνα..
τη λευτεριά θεμέλιωσε και την χαιρόμαστε όλοι.
Ποτέ σας δεν δειλιάσατε στου βάρβαρου το βόλι
και στήσατε στα στήθη σας ατσάλινη ασπίδα
και δώσατε ελεύθερη σαν πρώτα την Πατρίδα!!!

Με το χαμόγελο στα χείλη ...

Με το χαμόγελο στα χείλη ...
Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 10.15π.μ. Κάντε κλικ στην εικόνα

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Η παλαιοχριστιανική Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου θα τελεστεί αύριο Σάββατο 21 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 7.30.π.μ.

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 10.15π.μ. και μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα βρεθούμε στο αρχονταρίκι για να θυμηθούμε στιγμές από το έπος του 1940 και να τραγουδήσουμε μαζί τραγούδια της Σοφίας Βέμπο ,τα τραγούδια της Νίκης.Μία ζεστή ευκαιρία για να πούμε τα ΟΧΙ του σήμερα...

Διαβάστε σήμερα..

"

Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016

Τετάρτη μέρα της κατασκήνωσής μας στο χωριό Λουγκουζί
Την Τετάρτη 10 Αυγούστου  συνεχίσαμε με  την τέταρτη  μέρα της κατασκήνωσής μας στο χωριό Λουγκουζί.Σήμερα το πρόγραμμά μας άλλαξε αφού μια δυνατή βροχή μας ανέτρεψε τα σχέδιά μας .Έτσι λοιπόν μαζευτήκαμε στον βοηθητικό χώρο της ενορίας και καθαρίσαμε φυστίκια από το Μπουσούγκιου,με σκοπό να διατεθούν για τους σκοπούς της ιεραποστολής μας.Ακολούθησαν παιχνίδια, κατασκευές  για τα μικρά παιδιά.Ήδη με τη χάρη του Θεού η κατασκήνωσή μας βρίσκεται στο μέσο της.Να ευχηθούμε καλή και ευλογημένη συνέχεια.


Recommended Post Slide Out For Blogger