Η θεατρική ομάδα "από καρδιάς" της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής παρουσιάζει στο θέατρο Γκλόρια - Ιπποκράτους 7 στην Αθήνα "τα κοριτσάκια με τα ναυτικά" βασισμένης στο ομώνυμο βιβλίο της κ.Ελένης Δικαίου ,την Παρασκευή 15 Ιουνίου στις 7.30μ.μ.
Πρόκειται για δύο δίδυμα κοριτσάκια που έζησαν τα μελένια χρόνια της Σμύρνης.Το έργο τα συνοδεύει στους ονειρεμένους περιπάτους με τη Νενέ στην παραλία της Σμύρνης , και από κει στα χρόνια της προσφυγιάς, στους φόβους αλλά και στα όνειρα της νέας ζωής στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα ταξίδι από τη Σμύρνη της Ιωνίας στη Νέα Ιωνία του Βόλου με όνειρα,μουσικές και χορούς από τη Μικρασία.Διάθεση προσκλήσεως Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής.Τιμή προσκλήσεως 5 ευρώ .Τα έσοδα από την παράστασή μας θα ενισχύσουν τη φιλανθρωπική δραστηριότητα της Ιεράς Μονής Χρυσοπηγής σε Ελλάδα και Αφρική .
Σας περιμένουμε


Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

.

Διαβάστε σήμερα..

"

Σάββατο, 6 Αυγούστου 2016

Ιεραποστολική εξόρμηση στο Καμπόγκε.( Α μέρος )

 
Τη Τετάρτη 3 Αυγούστου  στο πλαίσιο της διακονίας μας στην Ουγκάντα, επισκεφθήκαμε την ενορία του Αγίου Λουκά στην περιοχή Καμπόγκε. Αφού ξεναγηθήκαμε στον Ιερό Ναό ,δώσαμε στον γέροντα παππούλη Κωνσταντίνο Σεμακούλα,  ιερατικά είδη που είχαμε φέρει από την Ελλάδα ( ιερατικές στολές, καλλύματα, μάκτρα, ράσα, νάμα, λιβάνι, και εικόνες).Αργότερα συναντηθήκαμε με τους δασκάλους και τα παιδιά του σχολείου 600 στον αριθμό.Γνωριστήκαμε.Μιλήσαμε παίξαμε ,είπαμε ιστορίες και παίξαμε για πολύ ώρα .Μοιράσαμε καραμμέλες χαρήκαμε με την καρδιά μας.Η δεύτερη ομάδα της αποστολής μας εν δράσει.Καλή και ευλογημένη συνέχεια...


Recommended Post Slide Out For Blogger