Τιμή σε εσάς...

Τιμή σε εσάς...
Τιμή σε εσάς που πέσατε στης νίκης τον αγώνα
και καθεμιά απ’ το αίμα σας που χύσατε σταγόνα..
τη λευτεριά θεμέλιωσε και την χαιρόμαστε όλοι.
Ποτέ σας δεν δειλιάσατε στου βάρβαρου το βόλι
και στήσατε στα στήθη σας ατσάλινη ασπίδα
και δώσατε ελεύθερη σαν πρώτα την Πατρίδα!!!

Με το χαμόγελο στα χείλη ...

Με το χαμόγελο στα χείλη ...
Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 10.15π.μ. Κάντε κλικ στην εικόνα

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Η παλαιοχριστιανική Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου θα τελεστεί αύριο Σάββατο 21 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 7.30.π.μ.

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 10.15π.μ. και μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα βρεθούμε στο αρχονταρίκι για να θυμηθούμε στιγμές από το έπος του 1940 και να τραγουδήσουμε μαζί τραγούδια της Σοφίας Βέμπο ,τα τραγούδια της Νίκης.Μία ζεστή ευκαιρία για να πούμε τα ΟΧΙ του σήμερα...

Διαβάστε σήμερα..

"

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016

Μία πανέμορφη μέρα στο Λουγκουζί.

Το Σάββατο 20 Αυγούστου περάσαμε όλη τη μέρα στο Λουγκουζί μαζί με τα παιδιά στους νέους και τα παιδιά.Κατ αρχάς χωριστήκαμε σε δύο ομάδες και ξεκινήσαμε τη διακονία.Ο Γιάννης Ευγενίδης μαζί με τον γιατρό Αθανάσιο Καβουμά ξεκίνησαν τη διακονία στο ιατρείο μας βλέποντας αρκετά περιστικά ανθρώπων και κυρίως  παιδιών καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.
Η  δεύτερη ομάδα ασχολήθηκε με το πρόγραμμα αναδοχής σπουδών για παιδιά στην Ουγκάντα.Αξίζει να αναφέρουμε ότι το πρόγραμμα αυτό λειτουργεί εδώ και 5 χρόνια και σήμερα αφορά περίπου 160 παιδιά από την Ουγκάντα των οποίων τα δίδακτρα σπουδών αναλαμβάνουν αντίστοιχες Ελληνικές οικογένειες .Μετά το μεσημέρι η ομάδα της αποστολής μας βρέθηκε στην Ναμουγκόνα όπου κατέγραωε τα παιδιά που βρίσκονται στη γύρω  περιοχή.Αργά το απόγευμα μετά από μία κουραστική ημέρα τα παιδιά της αποστολής μας  επέστρεψαν.Και για τη σημερινή διακονία αλλά και για όλες την προσφορά και στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια του χειμώνα,ευχαριστούμε «από καρδιάς» πολύ.Ο Θεός να ευλογεί τους ίδιους και την οικογένειά τους.


Recommended Post Slide Out For Blogger