Η φιλανθρωπική και ιεραποστολική ομάδα ¨από καρδιάς" της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής, παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση
" Παύλος Μελάς-Το σύμβολο του Μακεδονικού αγώνα"
Η παράσταση θα δοθεί το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 στις 7.00μ.μ. στο πνευματικό κέντρο της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Ατικής.
Η διάθεση των προσκλήσεων γίνεται από την Ιερά Μονή ,ενώ τα έσοδα από τη θεατρική παράστασή μας θα ενισχύσουν το ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μονής.Ευχαριστούμε .Σας περιμένουμε

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

.

Πανήγυρις Συνδέσμου Αγάπης "ο Ιερός Χρυσόστομος"

Πανήγυρις Συνδέσμου Αγάπης "ο Ιερός Χρυσόστομος"
Μάθετε περισσότερα.Κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη, 2 Αυγούστου 2016

Ολοκληρώθηκαν οι πόρτες και τα παράθυρα του Αγίου Σπυρίδωνος

Χρειάστηκε  -είναι η αλήθεια -πολύς καιρός για να ολοκληρωθούν οι πόρτες και τα παράθυρα του Ναού του Αγίου Σπυρίδωνος στο Λουγκουζί της Ουγκάντας.Τα μέσα εδώ δεν είναι πάντοτε πολλά,και έπρεπε να καταβληθεί  πολλαπλάσιος κόπος για το αποτέλεσμα που θέλαμε.Μα σίγουρα το αποτέλεσμα , ομόρφυνε την προσδοκία μας.
Με τη δύναμη του Θεού ολοκληρώθηκαν οι πόρτες και τα παράθυρα και εκρεμμεί η κεντρική πύλη του Ναού .Ελπίζουμε με τη δύναμη του Θεού σε λίγο καιρό να ολοκληρωθεί και αυτό το έργο.Για τη συνδρομή και βοήθεια κάθε πιστού ,ευχαριστούμε «από καρδιάς» πολύ.Ο Θεός να ευλογεί όλους.
Recommended Post Slide Out For Blogger