Η θεατρική ομάδα "από καρδιάς" της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής παρουσιάζει στο θέατρο Γκλόρια - Ιπποκράτους 7 στην Αθήνα "τα κοριτσάκια με τα ναυτικά" βασισμένης στο ομώνυμο βιβλίο της κ.Ελένης Δικαίου ,την Παρασκευή 15 Ιουνίου στις 7.30μ.μ.
Πρόκειται για δύο δίδυμα κοριτσάκια που έζησαν τα μελένια χρόνια της Σμύρνης.Το έργο τα συνοδεύει στους ονειρεμένους περιπάτους με τη Νενέ στην παραλία της Σμύρνης , και από κει στα χρόνια της προσφυγιάς, στους φόβους αλλά και στα όνειρα της νέας ζωής στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα ταξίδι από τη Σμύρνη της Ιωνίας στη Νέα Ιωνία του Βόλου με όνειρα,μουσικές και χορούς από τη Μικρασία.Διάθεση προσκλήσεως Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής.Τιμή προσκλήσεως 5 ευρώ .Τα έσοδα από την παράστασή μας θα ενισχύσουν τη φιλανθρωπική δραστηριότητα της Ιεράς Μονής Χρυσοπηγής σε Ελλάδα και Αφρική .
Σας περιμένουμε


Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

.

Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη, 2 Αυγούστου 2016

Ολοκληρώθηκαν οι πόρτες και τα παράθυρα του Αγίου Σπυρίδωνος

Χρειάστηκε  -είναι η αλήθεια -πολύς καιρός για να ολοκληρωθούν οι πόρτες και τα παράθυρα του Ναού του Αγίου Σπυρίδωνος στο Λουγκουζί της Ουγκάντας.Τα μέσα εδώ δεν είναι πάντοτε πολλά,και έπρεπε να καταβληθεί  πολλαπλάσιος κόπος για το αποτέλεσμα που θέλαμε.Μα σίγουρα το αποτέλεσμα , ομόρφυνε την προσδοκία μας.
Με τη δύναμη του Θεού ολοκληρώθηκαν οι πόρτες και τα παράθυρα και εκρεμμεί η κεντρική πύλη του Ναού .Ελπίζουμε με τη δύναμη του Θεού σε λίγο καιρό να ολοκληρωθεί και αυτό το έργο.Για τη συνδρομή και βοήθεια κάθε πιστού ,ευχαριστούμε «από καρδιάς» πολύ.Ο Θεός να ευλογεί όλους.
Recommended Post Slide Out For Blogger