Τιμή σε εσάς...

Τιμή σε εσάς...
Τιμή σε εσάς που πέσατε στης νίκης τον αγώνα
και καθεμιά απ’ το αίμα σας που χύσατε σταγόνα..
τη λευτεριά θεμέλιωσε και την χαιρόμαστε όλοι.
Ποτέ σας δεν δειλιάσατε στου βάρβαρου το βόλι
και στήσατε στα στήθη σας ατσάλινη ασπίδα
και δώσατε ελεύθερη σαν πρώτα την Πατρίδα!!!

Στην Παναγία των Ναυμάχων..

Στην Παναγία των Ναυμάχων..
Προσκυνηματική εξόρμηση συμμετοχή σε Ιερά αγρυπνία.Μάθετε περισσότερα.Κάντε κλικ στην εικόνα

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Την Τρίτη 24 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί προσκυνηματική εξόρμηση από την Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ταμπουρίων στον Πειραιά, όπου θα προσκυνήσουμε την εικόνα της Παναγίας της Φανερωμένης ( των Ναυμάχων) και θα παραμείνουμε στην Ιερά Αγρυπνία που θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό . Αναχώρηση με πούλμαν από την Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στις 8.30μ.μ. και επιστροφή στην Ιερά Μονή περίπου στις 2.00π.μ.Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 2295022228.

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 10.15π.μ. και μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα βρεθούμε στο αρχονταρίκι για να θυμηθούμε στιγμές από το έπος του 1940 και να τραγουδήσουμε μαζί τραγούδια της Σοφίας Βέμπο ,τα τραγούδια της Νίκης.Μία ζεστή ευκαιρία για να πούμε τα ΟΧΙ του σήμερα...

Διαβάστε σήμερα..

"

Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016

Τρίτη μέρα της κατασκήνωσής μας


Την Τρίτη  9 Αυγούστου  συνεχίσαμε με  την τρίτη  μέρα της κατασκήνωσής μας στο χωριό Λουγκουζί.Τώρα η ομάδα της αποστολής μας είναι ακόμα μεγαλύτερη αφού κοντά μας από την ελλάδα είναι ακόμα τρεις εθελοντές: η Ελένη Μαρκοπούλου,ο Γιάννης Ευγενίδης,και ο Στέφανος Βλάχος.Με τη βοήθεια του Χριστοφόρου Μουγίγκο ξεκίνησε η κατήχηση. Το σημερινό μας θέμα αφορούσε το θαύμα του Χριστού στο Γάμο της Κανά..Ακολούθησαν και πάλι πολλές ερωτήσεις από του πιστούς . Ακολούθησαν  παιχνίδια, κατασκευές και τραγούδια για τα μικρά παιδιά. Η παράκληση της Παναγίας  που ψάλλεται το απόγευμα από τα μέλη της αποστολής μας με τη συμμετοχή και των παιδιών είναι από τις ομορφότερες στιγμές της ημέρας.

Recommended Post Slide Out For Blogger