Τιμή σε εσάς...

Τιμή σε εσάς...
Τιμή σε εσάς που πέσατε στης νίκης τον αγώνα
και καθεμιά απ’ το αίμα σας που χύσατε σταγόνα..
τη λευτεριά θεμέλιωσε και την χαιρόμαστε όλοι.
Ποτέ σας δεν δειλιάσατε στου βάρβαρου το βόλι
και στήσατε στα στήθη σας ατσάλινη ασπίδα
και δώσατε ελεύθερη σαν πρώτα την Πατρίδα!!!

Με το χαμόγελο στα χείλη ...

Με το χαμόγελο στα χείλη ...
Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 10.15π.μ. Κάντε κλικ στην εικόνα

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Η παλαιοχριστιανική Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου θα τελεστεί αύριο Σάββατο 21 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 7.30.π.μ.

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 10.15π.μ. και μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα βρεθούμε στο αρχονταρίκι για να θυμηθούμε στιγμές από το έπος του 1940 και να τραγουδήσουμε μαζί τραγούδια της Σοφίας Βέμπο ,τα τραγούδια της Νίκης.Μία ζεστή ευκαιρία για να πούμε τα ΟΧΙ του σήμερα...

Διαβάστε σήμερα..

"

Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016

Πέμπτη μέρα της κατασκήνωσής μας στο χωριό Λουγκουζί
Την Πέμπτη 11 Αυγούστου  συνεχίστηκε με τη δύναμη του Θεού η κατασκήνωσή μας στο χωριό Λουγκουζί.Με τη βοήθεια του Xριστοφόρου Μουγίγκο έγινε η κατήχηση για τους μεγάλους.Μιλήσαμε  για απλά καθημερινά θέματα των ανθρώπων καθαρίζοντας κάτω από τα δένδρα φυστίκια.Ακολούθησαε μεσημεριανό φαγητό με ματόκε και φασόλια και παιχνίδια για τους μεγάλους.Η κατήχηση των παιδιών αφορούσε την Αγία Ιουλίτα και το γιο της Άγιο Κήρυκο  που τους άρεσε ιδιαίτερα .Ακολούθησαν παιχνίδια στην αυλή για μικρούς και μεγάλο.Σιγά σιγά η κατασκήνωσή μας φτάνει στην ολοκλήρωσή της και είμαστε ευγνώμονες για αυτό στο Θεό.
Recommended Post Slide Out For Blogger